Hocam kafanıza göre fetva veriyorsunuz altıma alacak donum var merak etmeyin istediğim telefonu alabilirim şuan istesem. Ben sadece soru sordum cevabını istiyorum başka konularla ilgili bir şey istemiyorum.Nedir bu Türklerde olan marka takıntısı? Altınıza alacak donunuz yok ama Iphone XR alıyorsunuz.
Don alacak parası olmadığını nereden biliyorsunuz?Nedir bu Türklerde olan marka takıntısı? Altınıza alacak donunuz yok ama Iphone XR alıyorsunuz.
Ülkenin durumu belli. Parası olan insan zaten burada 1-2 yıl taksit ödeyerek Iphone XR almak mantıklı mıdır diye konu açmaz.Don alacak parası olmadığını nereden biliyorsunuz?
Aşırı seviyesiz bir yorum.Nedir bu Türklerde olan marka takıntısı? Altınıza alacak donunuz yok ama Iphone XR alıyorsunuz.
Yahu kardeşim paramın olmadığını nereden biliyorsun kafana göre yorum yapıyorsun.Ülkenin durumu belli. Parası olan insan zaten burada 1-2 yıl taksit ödeyerek Iphone XR almak mantıklı mıdır diye konu açmaz.
Marka takıntısı mevzusu beni bitiriyor ya. Evet takıntım benimde var kaliteye, iyi işletim sistemine ve gerçekten uzun süre kullanacağım bir telefona. 5 senedir iPhone 5S kullanıyorum, ondan önce Lumia ve Android kullandım. Bu sıralar telefonu değiştirmeyi istiyorum ve kimse bana gidip Android aldıramaz ios gibi bi sistem kullandıktan sonra. Sonra marka takıntısı oluyor bu olay. Hayır kalite takıntısı koçum benim.Nedir bu Türklerde olan marka takıntısı? Altınıza alacak donunuz yok ama Iphone XR alıyorsunuz.
Beğenmek isterdim fakat ifade atamıyorumMarka takıntısı mevzusu beni bitiriyor ya. Evet takıntım benimde var kaliteye, iyi işletim sistemine ve gerçekten uzun süre kullanacağım bir telefona. 5 senedir iPhone 5S kullanıyorum, ondan önce Lumia ve Android kullandım. Bu sıralar telefonu değiştirmeyi istiyorum ve kimse bana gidip Android aldıramaz ios gibi bi sistem kullandıktan sonra. Sonra marka takıntısı oluyor bu olay. Hayır kalite takıntısı koçum benim.
Ülkenin durumu belli. Parası olan insan zaten burada 1-2 yıl taksit ödeyerek iPhone XR almak mantıklı mıdır diye konu açmaz.
Oneplus kullanmadınız galiba hiç.Marka takıntısı mevzusu beni bitiriyor ya. Evet takıntım benimde var kaliteye, iyi işletim sistemine ve gerçekten uzun süre kullanacağım bir telefona. 5 senedir iPhone 5S kullanıyorum, ondan önce Lumia ve Android kullandım. Bu sıralar telefonu değiştirmeyi istiyorum ve kimse bana gidip Android aldıramaz ios gibi bi sistem kullandıktan sonra. Sonra marka takıntısı oluyor bu olay. Hayır kalite takıntısı koçum benim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.