1.200.000TL bütçede Civic alınır mı?

Hocam donanım olarak sportif olsun derseniz Rs bakın ama dolusu executive plus. Megane ıconda ıcon olmasına rağmen öyle doluluk yok hep opsiyonla satılıyor. Konfor olarak yakıt sorunsuzluk olarak civic daha iyidir.
Çok yakın bir arkadaşımda 2021 dizel otomatik full paket civic var bir de ben kıyaslayayım megane ile.

Civic'in içi Megane'a göre çok geniş ve ferah. Arka koltukları daha rahat. Ama her iki arabanın da yalıtımı kötü olsa da Civic sanki daha çok yol sesi alıyor gibi. İç mekan kalitesi olarak da Civic bariz daha önde bana göre. Bizdeki Megane joy paket olmasına ramen ses sistemi civicten daha iyi. Civic'in en sevmediğim kısımları ses yalıtımı, ses sistemi ve multimedya sisteminin kötülüğü. Tip olarak bence ikisi de yakışıklı arabalar. Megane olumsuz yönü iç mekan kalitesi. Motor seçenekleri iki modelde de iyi bence.
 
Adaptif hız sabitleyici sabitleyici şerit koruma acil durum fren gibi bütün özellikler dolu dolu Honda'da bulunurken en Full paket icon Megane da opsiyon olarak satılıyor tercih sizin


Redline benzinli araçlarda 5.5 olmaz bir kere hocam 7-8 bin devir çevirirler anlatmaya çalıştığım şey şu araba devirli kullanmaya gelmiyor yakıt konusunda.

@Ahmet9727 Hocam hondanın donanımlarını ekledim resimlere en dolu paketi bile dolu olmayan megane ya da civic tercih edin iyi sosyaller.
Teşekkür ederim hocam.
 
Yaklaşik 1.200.000TL bütçem var. Bu butcede ikinci el 2019 2020 2021 model Civic elegance alınır mı? İnternette C sütunu çöküyor filan demişler, o kafami biraz bulandirdi
hocam o bütçede civic alınmaz daha kaliteli segmenti yüksek araçlar var örnek olarak insginia talisman superb passat bu bütçede alınır hatta 2012 2013 hatasıza yakın 140binlerde 320d f30 da bulunabilir. 0 a yakın bir araba istiyorsanız yeni astra yeni 308 olabilir. megan4 1.3 tce icon paket olabilir gündelik kullanımda bu araçlar gayet iyi
 
Hocam o bütçede Civic alınmaz daha kaliteli segmenti yüksek araçlar var örnek olarak insginia talisman SuperB Passat bu bütçede alınır hatta 2012 2013 hatasıza yakın 140binlerde 320d F30 da bulunabilir. 0'a yakın bir araba istiyorsanız yeni astra yeni 308 olabilir. Megan4 1.3 TCe icon paket olabilir gündelik kullanımda bu araçlar gayet iyi

Bu bütçedeki Passat suberb kaç bin km, hasar kaydı ne kadar? İcon paket normal Comfortline gibi torsiyon araba almak istiyorsa Megane tercih edebilir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir tek ben söylemiyorum konu ile ilgili yazılar attım. Tekrardan diyorum basmaya gelmiyor araç donanımsal özelliklerini de attım karar konu sahibinin. İyi sosyaller.

Kerem hocam şu anda focus 2016 kullanıyorum, arkadaş çevrem Civic'in motor sesini fazla içeri aldığını ve Focus'un Civic'ten daha konforlu olacağını filan söylüyorlar. Sizce motor sesi konusunda haklılar mı?
 
Kerem hocam şu anda focus 2016 kullanıyorum, arkadaş çevrem Civic'in motor sesini fazla içeri aldığını ve Focus'un Civic'ten daha konforlu olacağını filan söylüyorlar. Sizce motor sesi konusunda haklılar mı?
söylediğim gibi motor sesi güçlü bir motor olduğundan ve yalıtımı kötü olduğundan içeri alabilir. 15 bin civarına bir yerde yalıtım yapılırsa çok güzel olur. Konfor açısından adaptif süspansiyonlar ile gayet konforlu sürüş sunacaktır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı