1.200 TL Nvidia Ekran Kartı Tavsiyesi

2 aylık kart garantiye göndereceğim niye çöpe atayım hocam uğraşamam daha göndereceğim hemen
Ya yaranızı deşmek gibi olmasın ama ben o ilk 3 gün kartı o kadar çok beğenmiştim ki istemeyerek iade ettim. Kısa zamanda çözüm bulursa tadından yenmez hocam

Ya yaranızı deşmek gibi olmasın ama ben o ilk 3 gün kartı o kadar çok beğenmiştim ki istemeyerek iade ettim. Kısa zamanda çözüm bulursa tadından yenmez hocam
Ben zaten garantiye göndereceğim hocam değiştirmeyi düşünmüyorum

Demek ki AMD bu sorundan haberdar, benzer sorunları NVIDIA'da yaşadı.
Ama ay! Dur orda NVIDIA yaptıysa kesin çözerler değil mi ? NVIDIA baba ne de olsa.

Çok fazla kişi yaşarsa AMD konuya el atacaktır, kartla alakalı değil, ROG STRIX'de olan bir sorun, demek ki yazılımda ROG STRIX'e ters düşen bir şey var.

Nvidia alıp sıkıntı yaşamayacağınız kesin değil. Bunu da aklınızda bulundurun derim.

Yanlışınız var ve kendinizi haklı ve doğru gösterme çabanız hoşuma gitmedi. Ben msi marka kullanıyorum arkadaş ise asus.

Yanlışınız var ve kendinizi haklı ve doğru gösterme çabanız hoşuma gitmedi. Ben msi marka kullanıyorum arkadaş ise asus.
Gördüğüm kadarı ile sorunu yaşayanların kartlarının çoğu ROG STRIX idi, sizinki farklı olmuş.

Ayrıca bir yanlış göremedim, yazdığım yazılarda haklıyım. GTX 1650'nin 1050Ti'den kazık anlamında farkı yok.

Daha kendi optimizasyonları olan oyunda 10 FPS fark yemişler, hele ki daha işin Vulkan(AMD optimizasyonu) ve eşit kısımları var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…