1.3 TCe 130bg Clio vs 1.0 tsı 95bg Life Polo

130'luk Clio çok güzel bir araç. Islak kavrama EDC olması dolayısıyla da motor ve şanzıman ikilisi için tercih edilir. Zaten halk arasında şaka makinesi ünvanını da aldı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Evet Ben Motor1 Türkiyeyi Takip ediyorum Clio,Passat ve Mondeo yu geçiyor

Clio performans ve motor, şanzıman sorunsuzluğu konusunda gayet güzel ancak iç mekan kalitesi fazla iyi bir araç değil. Yalıtım konusunda da bir VAG grubu araç etmez. Tamamen tercih meselesi aslında. Benim öyle aşırı performansta gözüm yok. Aracım konforlu olsun, kaliteli olsun istiyorsanız Polo alın ama ben otobana çıkacağım, arkadan selektör atan BMW'leri ağlatacağım diyorsanız Clio güzel bir tercih olur. :D

Corsa 1.2 t Ultimate düşünüyorum şu an hocam.

O motor da çok güzel. Performans olarak merak ediyorsanız ben bir süredir 2022 Citroën C3 Aircross kullanıyorum. 1.2 Turbo, 130 PS motora sahip. Corsa'ya göre daha ağır ve aerodinamik olarak daha kötü. Ufak bir performans videosu bırakıyorum aşağıya. Merak ederseniz bakabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı