Alabilirsin.
1080p 240Hz ve üstü için HDMI 2.0 gerekli. Lakin monitör 1.4 destekliyor demişsin o biraz garibime gitti hem yeni nesil 1080p 240Hz olacak hem HDMI 1.4 destekleyeceksen bence modeli bir yaz inceleyelim.
Monitörün 165hz değil 144Hz. O.C ile 165'e çıkabiliyor kendi resmi sitesinden bakabilirsiniz.
Tavsiyem 144 değil de 165'e çıkarmaya zorlayacaksanız Displayport çıkışını kullanmanız. En azından kafada soru işareti kalmaz hız, kalite v.s ile ilgili.
www.asus.com
buna baktınız di mi yani 144 165 çok da önemli değil benim için de mediamarkttan aldım ve 165 hz olarak aldım![]()
VG248QGï½Monitörï½ASUS Türkiye
ASUS, 2012'de 144 Hz'de dünyanın ilk tüketici oyun monitörü, sadece iki yıl sonra 1440p çözünürlüklü Nvidia G-Sync monitörlere kadar yenilikçi teknolojinin öncüsü olmaya devam ediyor. 2020 yılında Åirket, 120 Hz yenileme hızını korurken, 360 Hz, 144 Hz ile 4K HDR ve 65...www.asus.com
Monitörün 165Hz değil 144Hz. O.C ile 165'e çıkabiliyor kendi resmi sitesinden bakabilirsiniz.
Tavsiyem 144 değil de 165'e çıkarmaya zorlayacaksanız DisplayPort çıkışını kullanmanız. En azından kafada soru işareti kalmaz hız, kalite vs ile ilgili.
Anakart ne alaka kardeşim? Monitörden uzanan DP kablonun diğer ucunu ekran kartına takıyorsun.Ek olarak anakartta DisplayPort çıkışı yok![]()
Onu yazdığın için ona baktım başka monitöre bakıp ona göre yazmam tuhaf olurdu.buna baktınız di mi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.