1.5-2 bin TL arası mouse önerisi

İyi bir model mi bu SS Prime'dan geçilir mi?

Hocam biraz araştırdım arkadaşın dediği gibi eğer bütçe çıkarsa Darmoshark daha mantıklı ama MCHOSE'de iyi yani sıkıntı çıkarmaz malzemesi falan mcusuda biraz bilinmesede iyi diyor millet ben hem satıcıdan hem de biraz daha ucuz olsun diye MCHOSE A5 Ultra alacağım shape i falan daha bir güzel gözüktü gözüme.

18-19 cm elim m3s Max mi Pro Max mi diyorsunuz hocam. Zamanında Razer DeathAdder V2 Pro almıştım elime uymamıştı iade etmiştim. İade konusu benim için önemli parolapara İyzico ile 1.5 oluyor MCHOSE daha bir mantıklı geliyor satıcıda Gaming gen olduğu için.

Bir de sanırsam bu 3 farede 4K dongle ile geliyor değil mi?

Scyrox V6-V8 arasında sadece shape farkı mı var

Max olanı al aslında öbürüde sıkıntı yaratmaz ama riske atma derim ben MCHOSE'de mantıklı bir mouse cok param gitmesin dersen ona da çökebilirsin benim bildiğim Darmoshark 1 k Hz ile geliyor mchouse 8 k Hz olabilir emin değilim. Scyrox'lar arasında shape farkı var diye biliyorum

Max olanı al aslında öbürüde sıkıntı yaratmaz ama riske atma derim ben MCHOSE'de mantıklı bir mouse cok param gitmesin dersen ona da çökebilirsin benim bildiğim Darmoshark 1 k Hz ile geliyor mchouse 8 k Hz olabilir emin değilim. Scyrox'lar arasında shape farkı var diye biliyorum
mchose wireless ile 4k wired 8k mchose sipraiş verdim hocam çok para gitmesin diye

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı