1.5Dci clio da bindim inanın Qasqai ye göre neredeyse 1.5 2 kat fark var diyebilirim gaz tepkimelerinde vs. Egea da fiyat/performans aracı 1.6 dizel motoru. Şehir içinde gerçekten sizi tatmin eder hızlanışları vs.
1.5dCi Clio da bindim inanın qasqai ye göre neredeyse 1.5 2 kat fark var diyebilirim gaz tepkimelerinde vs. egea da fiyat/performans aracı 1.6 dizel motoru. Şehir içinde gerçekten sizi tatmin eder hızlanışları vs.
200 bin km'deki dizel araç problem çıkarıyorsa eyvah eyvah. Türkiye pazarındaki araçların tümüne yakınının kalkması lazım o zaman. Benzin desen bir nebze anlarım da, 200 bin km dizel için tertemiz demek.
200 bin km'deki dizel araç problem çıkarıyorsa eyvah eyvah. Türkiye pazarındaki araçların tümüne yakınının kalkması lazım o zaman. Benzin desen bir nebze anlarım da, 200 bin km dizel için tertemiz demek.
Bana da 200 bin ortalama normal bir km olarak geliyor ama o kadar fazla dpf egr partikül filtresi yok tıkandı yok araç çekmiyor birsürü uğraşan egr iptali yaptıran kişi gördüm o yüzden dizele giremiyorum.