Evet biraz araştırdım bize gelmez sedan bagaj kapasitesi ölü olmayan bir araç lazım akıl alır gibi değil 400 bin TL'ye araç bulamıyorum ne alacağımı bilmiyorum.Dar araç be hocam. Mesela bununla bir ailecek köye gidilmez.![]()
Evet biraz araştırdım bize gelmez sedan bagaj kapasitesi ölü olmayan bir araç lazım akıl alır gibi değil 400 bin TL'ye araç bulamıyorum ne alacağımı bilmiyorum.Dar araç be hocam. Mesela bununla bir ailecek köye gidilmez.![]()
Dediğim gibi dizel araçlara güvenemiyorum hiç içim rahat değil tek sorun bu onun dışında bütün marka modellere açığım aslında yeterki hoşuma gitsin ve ailece işimizi görsün.Dizel-Otomatik Ford Focus'lara baktınız mı hocam ? O fiyatlara 2011-2014 arası Trend-X ya da Style paket alınabilir diye düşünüyorum.
Talismana bayılıyorum,keşke o kadar çıkabilsem de bir tane alabilsem hayatta satmam birdahaHocam 100K artırmak çok zor bir rakam ama https://www.sahibinden.com/ilan/vas...zel-otomatik-135-binde-touch-1068152650/detay
Şu araç çok güzel yani.
Dediğim gibi dizel araçlara güvenemiyorum hiç içim rahat değil tek sorun bu onun dışında bütün marka modellere açığım aslında yeter ki hoşuma gitsin ve ailece işimizi görsün.
Talismana bayılıyorum, keşke o kadar çıkabilsem de bir tane alabilsem hayatta satmam bir daha![]()
Anlıyorum hocam. 1.5 dCI konusuna gelecek olursam biz 2011-2021 yıllarında aktif olarak Dacia Logan kullandık 1.5 dCI Black Line. Sağ olsun bize 10 yılda hiçbir sorun/masraf açmadı. Az yaktı çok kaçtıDediğim gibi dizel araçlara güvenemiyorum hiç içim rahat değil tek sorun bu onun dışında bütün marka modellere açığım aslında yeterki hoşuma gitsin ve ailece işimizi görsün.
Umarım istediğiniz araca ulaşırsınız,bende ne yapacağımı bilmiyorum 400 bin TL ile aile aracı bulamıyorum.Bende babamı ikna edip I20'yi satıp üstüne küçük bir miktar ekleyip talisman aldırma çabasındayım.
Yani aslında bende sorunsuz motor diye duydum heryerden ve 2013-2014 beyaz scenic otomatik araçlar da baya hoşumuza gitti çift sunroof vesaire çok şık duruyor ama kimse o araç hakkında yorum yapmadı :/Anlıyorum hocam. 1.5 dCI konusuna gelecek olursam biz 2011-2021 yıllarında aktif olarak Dacia Logan kullandık 1.5 dCI Black Line. Sağ olsun bize 10 yılda hiçbir sorun/masraf açmadı. Az yaktı çok kaçtı![]()
Şu babalarımız bir dinlese bizi... Bende Chevrolet Tahoe aldırmaya çalışıyorum 2010 2011 model.Bende babamı ikna edip I20'yi satıp üstüne küçük bir miktar ekleyip talisman aldırma çabasındayım.
Şu babalarımız bir dinlese bizi... Bende Chevrolet tahoe aldırmaya çalışıyorum 2010 2011 model.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.