1.5 dCi araç alınır mı?

Dizel-Otomatik Ford Focus'lara baktınız mı hocam ? O fiyatlara 2011-2014 arası Trend-X ya da Style paket alınabilir diye düşünüyorum. Eğer daha geniş olsun derseniz Mondeo da olabilir.

Dizel-Otomatik Ford Focus'lara baktınız mı hocam ? O fiyatlara 2011-2014 arası Trend-X ya da Style paket alınabilir diye düşünüyorum.
Dediğim gibi dizel araçlara güvenemiyorum hiç içim rahat değil tek sorun bu onun dışında bütün marka modellere açığım aslında yeterki hoşuma gitsin ve ailece işimizi görsün.

Hocam 100K artırmak çok zor bir rakam ama https://www.sahibinden.com/ilan/vas...zel-otomatik-135-binde-touch-1068152650/detay

Şu araç çok güzel yani.
Talismana bayılıyorum,keşke o kadar çıkabilsem de bir tane alabilsem hayatta satmam birdaha :)

Dediğim gibi dizel araçlara güvenemiyorum hiç içim rahat değil tek sorun bu onun dışında bütün marka modellere açığım aslında yeter ki hoşuma gitsin ve ailece işimizi görsün.

Talismana bayılıyorum, keşke o kadar çıkabilsem de bir tane alabilsem hayatta satmam bir daha :)

Bende babamı ikna edip I20'yi satıp üstüne küçük bir miktar ekleyip talisman aldırma çabasındayım.

Dediğim gibi dizel araçlara güvenemiyorum hiç içim rahat değil tek sorun bu onun dışında bütün marka modellere açığım aslında yeterki hoşuma gitsin ve ailece işimizi görsün.
Anlıyorum hocam. 1.5 dCI konusuna gelecek olursam biz 2011-2021 yıllarında aktif olarak Dacia Logan kullandık 1.5 dCI Black Line. Sağ olsun bize 10 yılda hiçbir sorun/masraf açmadı. Az yaktı çok kaçtı ☺️

Bende babamı ikna edip I20'yi satıp üstüne küçük bir miktar ekleyip talisman aldırma çabasındayım.
Umarım istediğiniz araca ulaşırsınız,bende ne yapacağımı bilmiyorum 400 bin TL ile aile aracı bulamıyorum.

Anlıyorum hocam. 1.5 dCI konusuna gelecek olursam biz 2011-2021 yıllarında aktif olarak Dacia Logan kullandık 1.5 dCI Black Line. Sağ olsun bize 10 yılda hiçbir sorun/masraf açmadı. Az yaktı çok kaçtı ☺️
Yani aslında bende sorunsuz motor diye duydum heryerden ve 2013-2014 beyaz scenic otomatik araçlar da baya hoşumuza gitti çift sunroof vesaire çok şık duruyor ama kimse o araç hakkında yorum yapmadı :/

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı