1.5 yıllık 1050 Ti ile 1 aylık Rx570 ile takası mantıklı mı?

Makaleler
3
Yer
Jailor's Room
Daha fazla  
Ben de 1050Ti var. Bir ilan buldum. Arkadaş daha 4 Ocak'ta ASUS ROG Strix Rx570 4gb 256 bit modelini almış. Benim kartım da oldukça temiz bu arada. Sordum, resim falan istedi, attım. Üstüne 100 TL daha istedi. Sizce değer mi? PSU'su 400W olduğu için ekran kartını kaldırmamış sistem. Bana öyle söyledi. Ben de kafama göre iş yapmayayım diye buraya sormak istedim. Sizce değer mi?

Son düzenleme:
Ben de 1050Ti var. Bir ilan buldum. Arkadaş daha 4 Ocak'ta ASUS ROG Strix Rx570 4gb 256 bit modelini almış. Benim kartım da oldukça temiz bu arada. Sordum, resim falan istedi, attım. Üstüne 100 TL daha istedi. Sizce değer mi? PSU'su 400W olduğu için ekran kartını kaldırmamış sistem. Bana öyle söyledi. Ben de kafama göre iş yapmayayım diye buraya sormak istedim. Sizce değer mi?
Temiz mi önce ona bak. Video karşılaştırma falan izle. Arada neredeyse %25'lik bir FPS farkı var.

Ben böylesi durumlarda hiç emin olamıyorum açıkçası, sağlam olduğundan emin olmadan kesinlikle almamalısın.

Temiz olduğunu düşünüyorum. Sisteme takamamış bile. 2 katı güç istiyor Rx570.
Ben böylesi durumlarda hiç emin olamıyorum açıkçası, sağlam olduğundan emin olmadan kesinlikle almamalısın.
Sağlam olduğunu zaten %100 anlayamayız.
Peki bu kartı almak istesem bir test falan yapmam gerekecek mi?
Satan adam da biliyor zaten 1050 Ti'ın daha kötü olduğunu. Bana dediği şey "Rx570 1050'yi parçalar. Hem güç konusun da hem performans konusun da. Psu yetmedi benim. Nakitim de yok alamadım, takas ediyorum o yûzden." böyle dedi.

Son düzenleme:
Temiz olduğunu düşünüyorum. Sisteme takamamış bile. 2 katı güç istiyor Rx570.

Sağlam olduğunu zaten %100 anlayamayız.
Peki bu kartı almak istesem bir test falan yapmam gerekecek mi?
Satan adam da biliyor zaten 1050 Ti'ın daha kötü olduğunu. Bana dediği şey "Rx570 1050'yi parçalar. Hem güç konusun da hem performans konusun da. Psu yetmedi benim. Nakitim de yok alamadım, takas ediyorum o yûzden." böyle dedi.
Hocam adam yalan söylüyor gibi. PSU modelini sorarmısınız. Aklı başında bir insan böyle bir şey yapmaz.

Resmini istedim attı. Bu. @277662
Önce dandik bi PSU Pro 2000'den kalma dedi. Resim atarmısın acaba diye sordum tabi dedi ve attı.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2020-02-22-21-05-36-795_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2020-02-22-21-05-36-795_com.whatsapp.jpg
    150,4 KB · Görüntüleme: 85
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı