1.6-1.7 milyon TL bandında otomobil önerisi

1.6 benzin thp motorun nesi kötü hocam?
Aynı motorun 225'lik olanını 508 GT de kullanıyor ve araca binen herkes motorunu övüyor?

Yağ yakıyor bir de 1.6 170'lik o kasaya hantal kalıyor haliyle benzini içiyor. 2.0 dizele göre kronikleri var.

Hocam bu fiyat bandında BMW alınmaz mı?

Bu nasıl hocam? Motor yürüyen kusursuz dedi 2016 model 156 binde ufak bir lokal varmış sadece temiz yani. 1.450. 000 TL'ye indi. Nedir tavsiyeniz? Alayım mı?

Ben bu fiyat bandında uzak dururdum yazdıklarımı göze alıyorsan al.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Pekala hocam BMW'yi kafamdan çıkarttım. Mercedes veya Audi olsun o zaman.
1.7M'na kadar çıkarım bütçede. Bir C serisi e serisi veya A4 falan nasıl olur?

Hocam bu fiyat bandına eski kasa e serisi geliyor onu eleyin üçü arasından 2.0 TDI 190'lık Audi A4 tercihim olurdu. Mercedes'te ise C200D bakabilirsiniz C180 de güzeldir ama çok yakıyor.

Pekala hocam BMW'yi kafamdan çıkarttım. Mercedes veya Audi olsun o zaman.
1.7M'na kadar çıkarım bütçede. Bir C serisi e serisi veya A4 falan nasıl olur?

Konuya ek olarak;

Eşimde bu araçtan istiyor. Bu araçla ilgili yorum yapabilir misiniz? Mercedes Audi yerine bu aracı almak mantıklı mı?

Bu arabaya hiç binmedim o yüzden bir şey diyemem ama bu araç şehiriçi sıkıntı çıkarır gibi sürüş açısından.

Ama araç bayağı iyi duruyor.

Evet eşimde zaten sadece duruşu için istiyor :D böyle tank gibi. Benide cezbediyor fakat dediğiniz gibi off-road vs yok bende. O yüzden şehir içinde hem park sıkıntısı hem çok yakması sıkıntı. Ben dediğiniz gibi sanırım a4 ya da c serisinden bir araç bakınacağım. Tavsiyeleriniz için tekrardan teşekkür ederim hepinize 🙏

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı