1.6 Lt Passat beygir artışı için ne yapılabilir?

Yer
Antalya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart; asrock b550m hdv
işlemci; r5 5600
Ekran kartı; asus dual rx6600 8gb
Ram bellek; gskill flarex 2x8 3200mhz cl16
kasa+psu; msi forge mag 100A
Meslek
yapı denetim şefi
Araç 1.6 benzinli standart 102 HP ama yürümüyor. Gençliğin de vermiş olduğu hevesle birkaç şeyler yapmak istiyorum. Yazılım ile maksimum 10 beygir artıyor ve etkisi olmuyor desem yeridir. 0-100 bir gün gibi sürüyor. Benim hedefim 130-150 beygir arası bir güç elde edebilirsem çok iyi olur. Araca ne yapabilirim?

Jantları teneke jant ile değiştir ve arka koltuklar ile paspas takımını sök. Koltuk kısmında kafalıkları da sökebilirsin ve yangın tüpü gibi hayati önem taşıyan şeyleri çıkarabilirsin.

Yaşamaktan sıkıldıysan 1km bile hız farkı olsun diyorsan airbagleride sökebilirsin.

Herşey senin kararına kalmış :D

Motor yeni olduğu için bir şey diyemem araba değiştirin bence hız istiyorsanız eski Mazda, Toyota, Mitsubishi araçlarını tercih edebilirsiniz. Onlarin motorları sağlamdır her parçayı takarsiniz muhtemelen. Ya da takas imkanı varsa 240 HP Passat'lar var fiyatları pahalı ama hız istiyorsanız eğer tercih edebilirsiniz.

Motor yeni olduğu için bir şey diyemem araba değiştirin bence hız istiyorsanız eski Mazda, Toyota, Mitsubishi araçlarını tercih edebilirsiniz. Onlarin motorları sağlamdır her parçayı takarsiniz muhtemelen. Ya da takas imkanı varsa 240 HP Passat'lar var fiyatları pahalı ama hız istiyorsanız eğer tercih edebilirsiniz.

Hocam zaten gereği kadar para olsaydı 1.6 Passat almak yerine 2.0 Passat alırdım.

Kankam sana sıralıyorum istediğini yapmakta özgürsün.
  • K&n hava filtresi.
  • 2cr yazılım.
  • Turbo varsa big Turbo ile değiştir yoksa git al hybrid yap bir de Turbo'yu.
  • Egzozda herkes ses ister ben sesden daha çok performans odaklı bir egzoz yaptır 2cr Ankara'da serhat abi var yıllar önce opeline egzoz yaptırdı performans odaklıydı YouTube'da izleyip o tarz yaptırabilirsin.
  • Audi R8 bujileri takabilirsin performans arttırmaz motor rahatlar.
Şu an bunlar geldi aklıma daha bilgili arkadaşlar gelirse onlarda daha detaylı yazabilirler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı