1.70 boyunda 45 kilo birisi nasıl kilo alabilir?

Fronzy

Hectopat
İyi sosyaller öncellikle kilom 45-48 arası değişiyor fakat boyuma göre kilom çok düşük kalıyor 170 boyundayım 16 yaşındayım. Kilo almak için 2 adet 3 kg gainer aldım sadece 2 kilo kadar aldırdı doyana kadar yiyorum ama kilo alamıyorum. Sanırım bizde genetik bu sorun çok kötü gözüküyor özellikle kollarım ince vücudumda yağ yok kilo almak için ne yapmam gerekiyor, hangi doktora gidebilirim? Şöyle bir 60 65 kilo civarı olsam çok iyi olur en azından kıyafetler üzerime tam oturur.

Bendede aynı problem mevcut, 176 boyun var fakat 54 kiloyum. Yani önerebilecek sayılı şey var, spor yap su iç yemek ye. Su içmek bile kilo aldırabiliyor bu zayıflıkta. Miden genişledikce daha çok yersin.

Yiyorum alamıyorum diye bir şey yok o günleri geçmek lazım yiyen adam alır. :D düzensiz yemek yerine düzenli yemek daha mantıklı kendine kalori miktarı belirle her gün düzenli o miktarda al.

Ben genellikle öğün olarak beslenemiyorum okuldan yüzünden bir akşam yemeği o kadar sonra da yine acıkıyorum bir şeyler atıştırıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı