1.700 TL'ye beyaz TKL klavye önerisi

Bütçe
1700

magnisword

Hectopat
Daha fazla  
Selam. Beyaz, TKL, red Switch veya blue Switch hariç herhangi bir Switch olan klavye satın alacağım, önerebilir misiniz?
Bu klavyeyi düşündüm ama Rampage alma diyenlerde var başka bir öneri yapabilir misiniz, veya bunu mu satın alayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam. Beyaz, TKL, red Switch veya blue Switch hariç herhangi bir Switch olan klavye satın alacağım, önerebilir misiniz?
Bu klavyeyi düşündüm ama Rampage alma diyenlerde var başka bir öneri yapabilir misiniz, veya bunu mu satın alayım?

Paranı çöpe atsan daha şerefli bende klavye arayışındayım ve Çin malı ürün aramıyorum.

Mekanik şart değilse bir opsiyon olarak bunu bırakıyorum. Membrane değil kendisi.

Mekanik değilde ve membrane de değilse ne o zaman bu ürün?

Mekanik şart değilse bir opsiyon olarak bunu bırakıyorum. Membrane değil kendisi.

Reis mekanik olması şart birde beyaz olmasını istiyorum. Bu bana pek uygun değil.

Rampage'de keylogger var diye duymuştum doğru mu bilmiyorum.
Keylogger ne anlama geliyor?

ben aldım 3 gün önce ve gayet güzel hiçbir sorunu da yok. brown switch alacaksan sesi tok ve hissettiriyor rampage'in her ürünü kötü degil zaten markalı switch kullanmış çok memnun kalırsın bence
istersen videosunu atabilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı