1.78 boy ve 65 kilo için steroid önerisi

raRixo

Hectopat
Daha fazla  
Ortalama 2 yıldır spor yapıyorum, aralarda bıraktığım zamanlar oldu ve şu an hala istediğim fiziğe sahip değilim, birçok kişi kullanma zararlı tarzı şeyler yazcak ama kararımdan dönmeyeceğim. İlk olarak hangi steroidi alıp kullanmam gerekir ve bir program önerisinde bulunabilecek var mı? (178 boy 65 kilo) ve bilmem gereken şeylerde de yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Ortalama 2 yıldır spor yapıyorum, aralarda bıraktığım zamanlar oldu ve şu an hala istediğim fiziğe sahip değilim, birçok kişi kullanma zararlı tarzı şeyler yazcak ama kararımdan dönmeyeceğim. İlk olarak hangi steroidi alıp kullanmam gerekir ve bir program önerisinde bulunabilecek var mı? (178 boy 65 kilo) ve bilmem gereken şeylerde de yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Bence hocam iğneden önce bazı şeyleri düzeltmemiz gerekiyor. 2 senede halen 178 boyla 65 kilo iseniz inğe kullansanız bile istediğiniz fiziğe sahip olamayabilirsiniz. Vucutta belli bir alt yapıya sahip olduktan sonra anabolik kullanıbilir ama sizin durumunuzda çok mantıklı değil. Öncelikle beslenmeniz ve antrenmanızı düzeltmemiz gerekiyor.
Onu geçtim bunlar çok maliyetli şeyler aylık en az beslenme ile 15K-20K ayrılmanız gerekiyor.

Bence hocam iğneden önce bazı şeyleri düzeltmemiz gerekiyor. 2 senede halen 178 boyla 65 kilo iseniz inğe kullansanız bile istediğiniz fiziğe sahip olamayabilirsiniz. Vucutta belli bir alt yapıya sahip olduktan sonra anabolik kullanıbilir ama sizin durumunuzda çok mantıklı değil.
Bunlar çok maliyetli şeyler aylık en az beslenme ile 15K-20K ayrılmanız gerekiyor.

Bunlar drug tarzı şeyler mi yoksa sadece kas koyan mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eğer cidden dediğin gibi vazgeçmeyecek isen bunu bilgili bir kişi gözetimi altında yapman şart.
Naçizane tavsiyem hiç girmeyin bu işlere şu anki mentaliniz nasıl bilmiyorum ama ileride çok sıkıntısını çekersiniz.

Hocam sakın kullanmayın gerçekten çok pişman olacağınız zararları var. Sosyal medyadaki kişilerin çoğu zararlarından bahsetmiyor. Kullanmamanız tavsiyemdir. Ama illa kullanacağım diyorsanız en azından doktor kontrolü ile kullanmanızı tavsiye ederim.

Biraz kas edinmek için 30 yıl ömür vermek ne kadar doğru bir karar olur ki?

2 yılda adam gibi bir fizik yapamayan spora disiplinsiz giden biri en kral ilaci bile kullansa cacık olmaz önce spora disiplinli gitmeyi öğren.

Bu böyle supplement gibi kullanayım şişeyim bir şey değil. Bu işin içinde kan tahlilleri, PCT süreci, buna ayrılacak sağlam bütçe ve fiziksel/psikolojik zararları var. Kimse senin ne dozajlarda kullanacağını v.s. söyleyemez sana. Bunun için koç lazım ve bu da ayrı bir bütçe. Sandığın kadar kolay bir şey değil bu.

2 yılda nasıl bir vücut bekliyordun o da ayrı bir soru da neyse.

Bu böyle supplement gibi kullanayım şişeyim bir şey değil. Bu işin içinde kan tahlilleri, pct süreci, buna ayrılacak sağlam bütçe ve fiziksel/psikolojik zararları var. Kimse senin ne dozajlarda kullanacağını vs. Söyleyemez sana. Bunun için koç lazım ve bu da ayrı bir bütçe. Sandığın kadar kolay bir şey değil bu.

2 yılda nasıl bir vücut bekliyordun o da ayrı bir soru da neyse.

2 yılda tatmin edici bir vücut çıkar ortaya ama düzenli gitseydi olurdu o iş.

2 yıl spor yapıpta 65 kilo olman çok zor ya 2 yıldır spor yapmıyosun ya da sporu düzgün yapmıyosun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı