1.78 boy ve 65 kilo için steroid önerisi

Ortalama 2 yıldır spor yapıyorum, aralarda bıraktığım zamanlar oldu ve şu an hala istediğim fiziğe sahip değilim, birçok kişi kullanma zararlı tarzı şeyler yazcak ama kararımdan dönmeyeceğim. İlk olarak hangi steroidi alıp kullanmam gerekir ve bir program önerisinde bulunabilecek var mı? (178 boy 65 kilo) ve bilmem gereken şeylerde de yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Hangi steroid'i almam lazım nasıl bir soru hocam? Protein tozu almıyorsun burada. Sen 2 yıl gitmişin 65 kilo olmuşsun sanma ki steroid alınca kocaman olacaksın. Doğal şekilde spora kötü tepki verenler ilaç kullanınca da berbat tepki verir. Doğal şekilde İyi tepki verenlerin de hepsi ilaca iyi tepki vermez. Sen ya bu sporu doğru yapmıyorsun ya da genetiğin kötü.

Bunu kendine yapma , hem vücuduna , hem aklına , hem cebine büyük zarar bak. Bu şey öyle 3 ay kullanıp bırakıyım gibi rahat değil. Rencide etmek amaçlı söylemiyorum ama sen 2 yıl gitmişsin 65 kilo kalmışsın. Şimdi sen düşük dozaj kullansan da muhtemelen istediğin vücudu yapamayacaksın e yüksek kas kütlesi istiyorum diye yüksek dozajlar kullanırsan veya trenbolon gibi ağır ilaçlar kullanırsan vücuduna aşırı zarar vereceksin. Sadece vücuda da değil , beynine de zarar vereceksin. Steroid kullananların beyni normal insanlara göre çok daha hızlı yaşlanır ve aptallaşırlar. Testislerin iflas edecek, karaciğer, böbrek sorunları yaşayacaksın, mental sıkıntıların olacak , çok hızlı yaşlanmaya başlayacaksın ve gençliğinde bir dayı gibi görüneceksin , kalp hastalıkları yaşayacaksın ve burada saymadığım bir çok şeyi daha. Bunlar yüksek dozaj kullanırsan neredeyse kesinlikle karşılaşacaksın diğer çıkabilecek yan etkileri saymıyorum bile. Zararın neresinden dönsen kârdır , yaparsan çok pişman olursun bundan emin ol.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı