1.80 boy 50 kilo normal mi?

• Konuyu başlatan Lyk7a
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 34
  • Görüntüleme 3.328
Ben 70 kiloyken bile kendimi çubuk gibi görüyordum, 50 kilonun nesi normal hocam? giydiğin kıyafetler bile çuval gibi oluyordur en azından bi 65 olmanı öneririm. Boyuna oranla 30 kilo eksik var bu kadar zayıf olmak ileride ciddi bir sağlık sorununa da dönüşebilir.

Öncelikle konuşma tarzınız ve nazik oluşunuzdan dolayı teşekkür ediyorum. Koşu sporu da olsa çok düşük. Örneğin dünyanın en hızlısı USA'in bolt 195cm boyunda ve 94 kiloydu. En hızlı futbolculardan birisi Mbappé 178cm boyunda ve 73 kilodur.

Yaklaşık 1 saat önce koşudan döndüm. 175cm boyunda ve 88 kiloyum ama 10 dakikadan daha az süre dinlenerek 1 saat 10 dakikada 5.5km koştum, ortalama 7'50" /km hızındaydım ve dakikada ortalama 135.5 adım attım. Yani aslında koşucu bile olsanız bu kadar hafif olmamalısınız.

İstatistiklerim:

Eki Görüntüle 2150766Eki Görüntüle 2150767

Kanka acaba saatin markasını alabilir miyim ya da bu sadece bir uygulamamı.

16 yaşındayım 1.80 boyum var min 46 Max 50 gördüm şu an 50 kiloyum ideal mi?
Tabi ki normal değil, hem yaşınıza hem de boyunuza göre çok zayıfsınız. En kötü ihtimalle bile 62-63kg olmanız lazım. Bu yaşta ve bu boyda 50kg kalmaya devam etmek sağlık sorunu da açabilir, sağlıklı kilo almaya başlayın. Ayda 2-3kg koysanız kafi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı