Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ASUS 23,8" VG249Q TUF GAMING 1Ms 144Hz Full HD IPS FreeSync Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
21 Hz farkedilmez ama o IPS monitörlerde 144 Hz'de akıcı bir şekilde düşük tepkime süresiyle oynamak için bazı modlar açıyorsunuz ve o modlar ya ekranın parlaklığını düşürüyorlar ya da ghosting yapıyorlar.
Ben de oyun için IPS ekran bakıyorum ama bu söylediğim problem yüzünden almak istemiyorum. Hiçbiri gerçek 1 ms değil, 1 ms alabilmek için bazı dezavantajlara katlanmanız gerekiyor. 1 ms yazılan ve muadillerine göre ekstra pahalı olan monitörler para tuzağı gibi.
Ben de Asus olanı almayı düşünüyorum. TN panel olur ama en azından ghosting vs. yaşamadan oynarım, 1 ms alacağım diye saçma modlar açmama gerek kalmaz.