1.82 boyunda 58 kilo birisi güçsüz müdür?

Yağ oranı düşük olunca sağlık sorunu olmuyor mu? Bir deri bir kemiksin. Kondisyon ile dediğimin ne alakası var?
Yağ oranım çok çok düşük demiyorum gayet sağlıklı bir aralıkta. Zayıf olduğumu kabul ediyorum ama vücuduma göre sağlıksız olmadığımı savunuyorum sadece.

Dalga geçmiyorum ama bence direk kaburgan felan belli oluyordur aşırı düşük kilodasın.
O kadar da zayıf gözükmüyorum aslında bünyeden bünyeye değişiyor sanırım.

Yaptığım spor tekvando hocam boy farkı avantaj olduğu için boya göre düşük kilolarda çok güçsüz olmadıkça avantaj oluyor o yüzden antrenörüm kilo almamam gerektiğini söylüyor.
Hiç bir antrenörün boyuna oranla 25 kilo eksik olmayı önereceğini sanmıyorum. Cidden antrenör olduğuna emin miyiz?

Yakın bir arkadaşımda profesyonel düzeyde tekvando yapıyordu, 1.78 boyunda 72 kiloydu yağlıda değildi yağ oranı çok düşüktü karın kasları her zaman belliydi ve kondisyonu yüksekti.

80 kilodan 67ye düşmüştümde 70e çıktım geri hocam benim vücudum yağlu durmuyo yağ depoları kalçamda malesef kızlar bile dalga geçiyo kalçam büyük odlugu için kasa benimkinden buyuk falan diyolar
Yağ depoları kalçamda diye bir şey yok. Yağ vücuda eşit şekilde dağılır, karaciğer dışında bölgesel yağlanma olmaz.

80 kilodan 67ye düşmüştümde 70e çıktım geri hocam benim vücudum yağlu durmuyo yağ depoları kalçamda malesef kızlar bile dalga geçiyo kalçam büyük odlugu için kasa benimkinden buyuk falan diyolar
60 kilo 170 adam 45kg 12 tekrar bench çıkarıyor, sen düşün.

Yağ depoları kalçamda diye bir şey yok. Yağ vücuda eşit şekilde dağılır, karaciğer dışında bölgesel yağlanma olmaz.

60 kilo 170 adam 45kg 12 tekrar bench çıkarıyor, sen düşün.
ya bişey diyemem hocam yağ oranı azdır kas kütlesi fazladır 185 arkadaşım var 80 kilo 30kilo benchi 4-5 tekrar yapabiliyo zaten body builder değilim ama sıska yağlı bişey hiç değilim aktif basketbol oynuyorum ve yağlı gozuktugumu düşünmüyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı