1.90 boyunda, metabolizması hızlı çalışan birisi nasıl kilo alır?

Yani birçok neden olabilir doktora söylediniz mi bu durumu? Diyetisyene yönlendirebilir yeteri kadar kalori almıyorsunuzdur vs vs. düzensiz uyku ve düzensiz beslenme zaten başlı başına sorun. Bir de stres varsa cabası.

En güzeli diyetisyene gidip bu durumunuzu anlatmak olacaktır. Gittiğiniz doktor sizi yönlendirir zaten diyetisyene rica edip söylerseniz.

Büyük ihtimalle spora başlayacağım tek seçenek bu olacak. Diyetisyen çok sıkıcı gelir bana ama ilgilendiğiniz için teşekkürler <3

Herhangi bir vitamin eksikliği ya da sağlık sorununuz yoksa bulka girmelisiniz kısaca yaktığınız kaloriden fazla kalori aldığınız zaman kilo alacaksınız isterseniz dinozor olun, kendimden bahsediyim 180 boylarında 55 60 kilolarda dolaşıyordum ciddi bir şekilde çok zayıftım clean bulkla falan uğraşmadım dirty bulk dediğimiz şekilde beslenmeye başladım örnek verirsem kusacak seviyeye kadar pilav yiyordum sabahları kahvaltı + 2 3 tane yumurta yiyordum sonra kahvaltıdan sonra shake içiyordum akşam yemek yedikten sonra da pizza yiyordum sonunda 75-80kg kadar ulaştım tabii ki bu süreçte de spor yaptım burada önemli olan aç olmasam bile yemek yemekti siz ben aç değilim veya doydum deyip bırakırsanız bu iş olmaz ve sporu bırakmayın lütfen, burada sadece kendimden örnek verdim bu şekilde beslenmek zorunda değilsiniz dirty bulkta yağ oranınzda artacaktır clean bulk en sağlıklısı ama uğraşması daha zordur tercih sizin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı