Furkan Borak
Hectopat
Asla ve asla kötü anlamda söylemiyorum bende biraz kilolu biriyim ama aklımda böyle iskelet gibi bir profil oluşuyor 182 58 kilo değince. Çok zayıfsınız hocam sağlık sorunları vs. getirebilir. Biraz kilo almanız gerek.
Evet farkındayım kilomun düşük olmasının nedeni müsabık sporcu olmam yarışmalar kilo bazında yapıldığı için antrenörüm zayıflığımın avantajlı olduğunu söylüyor ama bu durumdan sıkıldığım için bir çıkış yolu arıyorum.Bence arkadaş bunun farkında, yapıcı eleştiri yapmak daha doğru olur. Temiz kas kütlesi koymak 1 2 haftada olmuyor ne yazık ki.
Protein alıp doğru formda ağırlık kaldırmaktan başka seçeneğin yok.Evet farkındayım kilomun düşük olmasının nedeni müsabık sporcu olmam yarışmalar kilo bazında yapıldığı için antrenörüm zayıflığımın avantajlı olduğunu söylüyor ama bu durumdan sıkıldığım için bir çıkış yolu arıyorum.
Hocam yanlış anlamayın fakat 1.82 boyunda 58 kilo birisi az çok kemiksi görünüme sahiptir. Kemiksi görünümün ne gibi avantajı var? tabi ki güçlenip kilo alman lazım. Kiloyu yağ olarak almak yanlış olur düzgün bir beslenme ve antrenman ile kas yaparak kilo almalısın.Evet farkındayım kilomun düşük olmasının nedeni müsabık sporcu olmam yarışmalar kilo bazında yapıldığı için antrenörüm zayıflığımın avantajlı olduğunu söylüyor ama bu durumdan sıkıldığım için bir çıkış yolu arıyorum.
Sağlık sorunu getirecek herhangi bir durumum yok hocam yağ oranım düşük 7 yıldır düzenli olarak spor yapıyorum kondisyonum yerinde sağlıklı bir vücudum olduğunu düşünüyorum sağolun yine de.Asla ve asla kötü anlamda söylemiyorum bende biraz kilolu biriyim ama aklımda böyle iskelet gibi bir profil oluşuyor 182 58 kilo değince. Çok zayıfsınız hocam sağlık sorunları vs. getirebilir. Biraz kilo almanız gerek.
Ezbere konuşmak bu yüzden kötü işte.Sağlık sorunu getirecek herhangi bir durumum yok hocam yağ oranım düşük 7 yıldır düzenli olarak spor yapıyorum kondisyonum yerinde sağlıklı bir vücudum olduğunu düşünüyorum sağolun yine de.
Yaptığım spor tekvando hocam boy farkı avantaj olduğu için boya göre düşük kilolarda çok güçsüz olmadıkça avantaj oluyor o yüzden antrenörüm kilo almamam gerektiğini söylüyor.Hocam yanlış anlamayın fakat 1.82 boyunda 58 kilo birisi az çok kemiksi görünüme sahiptir. Kemiksi görünümün ne gibi avantajı var? tabi ki güçlenip kilo alman lazım. Kiloyu yağ olarak almak yanlış olur düzgün bir beslenme ve antrenman ile kas yaparak kilo almalısın.
Kendimde 1.86 boyunda 60 kiloydum senden daha beter haldeydim, şükür ki sporla beraber kas yaparak kilo aldım şuan 85 im.
Sağlık sorunu getirecek herhangi bir durumum yok hocam yağ oranım düşük 7 yıldır düzenli olarak spor yapıyorum kondisyonum yerinde sağlıklı bir vücudum olduğunu düşünüyorum sağ olun yine de.
Dalga geçmiyorum ama bence direk kaburgan felan belli oluyordur aşırı düşük kilodasın.Merhaba. Düzenli olarak fitness yapmıyorum. Arada sırada antrenman yapıyorum. 15 yaş 1.82 58 kiloyum (evet zayıfım). 44 kilo bench press 4-5 tekrar atabiliyorum boyuma ve kiloma göre güçsüz müyüm? Tek seferde de yaklaşık 30 şınav çekebiliyorum.
80 kilodan 67ye düşmüştümde 70e çıktım geri hocam benim vücudum yağlu durmuyo yağ depoları kalçamda malesef kızlar bile dalga geçiyo kalçam büyük odlugu için kasa benimkinden buyuk falan diyolar170 70 kilo için kötü. Yağlısın muhtemelen, karbonhidrat azaltıp kardiyo yap.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.