Olur tabi. Ama değişebilir bilmiyorum. Çoğalabilme durumları olabilir.İtopya.com mağazasından ViewSonic VX2428 modelini satın aldım. Bir adet ölü piksel çıktı. Uzun zaman sonra monitör değiştiğim için içime hiç sinmedi sizce iade edeyim mi? Vatan Bilgisayar sanırsam test yaparak satıyor yanlış bilmiyorsam.
Niye iade etsin ki hocam garantisi varsa garantiye verir iş biterO kadar para veriyorsunuz bence iade edin.
Tabiki hakkınızı almanız gerek ya değiştirin ya iade edinİtopya.com mağazasından ViewSonic VX2428 modelini satın aldım. Bir adet ölü piksel çıktı. Uzun zaman sonra monitör değiştiğim için içime hiç sinmedi sizce iade edeyim mi? Vatan Bilgisayar sanırsam test yaparak satıyor yanlış bilmiyorsam.
Sana denk gelmemiş demek ki. Çoğalan çok gördüm.Çoğalabiliyor denilen safsata tamamen insanları korkutma amaçlıdır. Öyle bir şey yok, hatta örnek olarak kendimde main monitörüm 4 yıllık 1 ölü piksel duruyor hiç iplemedim bile.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.