1 adet ölü pikselden dolayı iade edilmeli mi?

antman

Centipat
Daha fazla  
Sıfır cihazın ekranında 1 tane ölü piksel var. Değişim yapmalı mıyım, göz ardı etsem bir sorun olur mu?

Edilmeli. Sana satılan kusurla malı asla kabul etme. Zira ben olsam iade ederdim.

Açı.

Hocam kusursuz ekran bulmak imkansız gibi bir şey bunu iade ettiniz bir sonrakinde 2 tane de çıkabilir.

Açıkçası çok rahatsız etmiyor gerek günlük kullanım olsun gerek oyunlar olsun iade etmek de istemiyorum ilerlerse garantiye yollama hakkım var mıdır acaba HP laptop.

Belki 50 defa yazdım tekrar yazayım, sakın ölü pixeli bahane edip iade etmeye kalkmayın firmalar yasal boşlukları çok iyi bildikleri için ölü pixel iadelerine sıcak bakmıyorlar hatta çoğu zaman servise yönlendiriyorlar ki o da %90 ihtimal "1 adet ölü pixel kusur değil" şeklinde sonuçlanıyor. Bunun yerine ürünü beğenmedim, beklentilerimi karşılamadı deyip iade edin en temiz ve garanti yöntem.

Ben de aynı soruyu sormuştum. Agustos 2024 te aldım pc mi ve gördüğüm 1 adet ölü piksel vardı. Değiştirmeye niyetim yoktu ama yine de mağaza teknik servisle görüştüm, 1 pikseli kabul etmiyorlar, kusur olarak görmüyorlar. Ben de aynı fikirdeyim, gelecek üründe de başka minik problem çıkma ihtimali her zaman vardır kapalı kutu teknolojik makineler sonuçta.. Bu arada pikselde çoğalma olmadı =)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı