ConnprRk800
Femtopat
Daha fazla
1ay önce S24 serisi yeni bir cihaz aldım vatan mağazasından, telefon ilk hafta felaket ısınıyor ve şarjı bitiyordu neyse toparlanır desim. Şu an 1. Ayı tamamlama 1gün kaldı ve cihaz yarım saat sosyal medyada klimalı odada 39dereceyi geçiyor, bir de bu işlemi mobil veriyle yaptıysan vay haline 42° ile bakışıyorum. 1saat Brawl Stars oynuyorum 43 dereceyi görünce kapatıyorum oyunu. Tek sorun bu da değil, telefonda QHD+ ve 120Hz var ama ben şarjı o şekilde 6saati zor görüyor diye FHD+ 60Hz, güç tasarrufu ve performans profili düşük, her şey kapalı kullanıyorum 8saati görünce mutlu oluyorum. Üstelik cihaz bir uygulamaya girerken bir anda kendini yeniden başlatıyor kafayı yiyor. Telefonun her modelinde olan bir sorun olmadığına eminim çünkü cidden bu telefonun bir anda kendini yeniden başlatma ya da ısınma konusunda yaşattığı sorunu A24 bile çok nadir yaşıyordur. Tamam telefon süper hızlı, akıcı, 7yıl güncelleme ve garika ekran sahibi ama zaten bu ısınmayla 7yıl güncellemeyi ne yapayım 4seneye çöp olur telefon. Ekranı QHD+ ama şarj dolaylı kullanamıyorum QHD+ özelliğini ve kumlu ekran sorunundan şüpheleniyorum. Sizce iade kabul edilir mi? Bir de One UI 6.1.1 gelmiş yapsam iade sırasında kardeşim sen bunu güncellemişsin falan derler mi çünkü merak ediyoeum yeni One UI özelliklerini.
Bu arada düşük performans profili ve FHD+ 60Hz iken yaşanan ısınma değerleri bunlar. 120Hz, QHD+,standart performans profili ve Bluetooth falan açıkken oynamaya korkuyorum çünkü çok rahat 44ü 45i görür o şekilde 1,5 saat TikTok izlesem.
@avis1 komik olan nedir?
Bu arada düşük performans profili ve FHD+ 60Hz iken yaşanan ısınma değerleri bunlar. 120Hz, QHD+,standart performans profili ve Bluetooth falan açıkken oynamaya korkuyorum çünkü çok rahat 44ü 45i görür o şekilde 1,5 saat TikTok izlesem.
@avis1 komik olan nedir?
Son düzenleme: