Kas kaybı olur yağdan az gider denedim 30kg verdim sıkıntı bulka girdim 8kg aldım definasyon lazım sana.
Hocma dürüst olayım. 30 kg vereceksem 8 kg kas kaybına falan razıyım. Önceden yapmıştım dediğiniz gibi 35 kio verdim. 85 kiloya düştüm ve yağ oranım %15'ti gayet iyi duruyordum.Kas kaybı olur yağdan az gider denedim 30kg verdim sıkıntı bulka girdim 8kg aldım definasyon lazım sana.
70-75 bandına düşmeye çalış berbat durur boyum 187 kilom 74 falandı eğer 1.70 boyundaysanız 55 bandına inmenizden bahsediyorum. Muhtemelen normal kilonuza düştünüz çok sırıtmıyor.Hocma dürüst olayım. 30 kg vereceksem 8 kg kas kaybına falan razıyım. Önceden yapmıştım dediğiniz gibi 35 kio verdim. 85 kiloya düştüm ve yağ oranım %15'ti gayet iyi duruyordum.
Hocam 187 boyla 70 kilo bir arkadaşım vardı ve çok zayıf duruyor. 85 kilo civarında %12 13 yaş oranı normal olarak olabilecğeim en iyi haldir diye düşünüyorum. Aşağı yukarı o civarlar yani 3-5 aşağı yukarısı olur ama 70 çok az geldi.70-75 bandına düşmeye çalış berbat durur boyum 187 kilom 74 falandı eğer 1.70 boyundaysanız 55 bandına inmenizden bahsediyorum. Muhtemelen normal kilonuza düştünüz çok sırıtmıyor.
Hocam 187 boyla 70 kilo bir arkadaşım vardı ve çok zayıf duruyor. 85 kilo civarında %12 13 yaş oranı normal olarak olabilecğeim en iyi haldir diye düşünüyorum. Aşağı yukarı o civarlar yani 3-5 aşağı yukarısı olur ama 70 çok az geldi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.