1 ay tek öğün düşük kalorili beslenmek

Hocma dürüst olayım. 30 kg vereceksem 8 kg kas kaybına falan razıyım. Önceden yapmıştım dediğiniz gibi 35 kio verdim. 85 kiloya düştüm ve yağ oranım %15'ti gayet iyi duruyordum.
70-75 bandına düşmeye çalış berbat durur boyum 187 kilom 74 falandı eğer 1.70 boyundaysanız 55 bandına inmenizden bahsediyorum. Muhtemelen normal kilonuza düştünüz çok sırıtmıyor.

70-75 bandına düşmeye çalış berbat durur boyum 187 kilom 74 falandı eğer 1.70 boyundaysanız 55 bandına inmenizden bahsediyorum. Muhtemelen normal kilonuza düştünüz çok sırıtmıyor.
Hocam 187 boyla 70 kilo bir arkadaşım vardı ve çok zayıf duruyor. 85 kilo civarında %12 13 yaş oranı normal olarak olabilecğeim en iyi haldir diye düşünüyorum. Aşağı yukarı o civarlar yani 3-5 aşağı yukarısı olur ama 70 çok az geldi.

Hocam 187 boyla 70 kilo bir arkadaşım vardı ve çok zayıf duruyor. 85 kilo civarında %12 13 yaş oranı normal olarak olabilecğeim en iyi haldir diye düşünüyorum. Aşağı yukarı o civarlar yani 3-5 aşağı yukarısı olur ama 70 çok az geldi.

Başlığa cevap verdim boydan bahsetmediğiniz için kendi durumumdan bahsettim.

Zaten boyunuza göre 70 azdır normal 75-85 arası sporla beraber 95-105'e kadar yolu var herşey yağ oranında bitiyor.

yüksek kiloda başlamadım ama yılların iştahını tek meselede çözdüm. Normal içtiğin suya limon dilimi ve tarçın çubuğu at soğuk tut iştahını baya bi bitiriyo rahat duramazdım yemek yemeden evde yapman da güzel sporu ama sana tavsiyem salona git motive edici olabiliyor. Ağırsağlamın sitesinden kalorini ve yağ oranını hesaplat 1 öğün yemek zorunda değilsin 1500 kalori yeme en azından benim gibi 1900'e çık 1500 devam edersen bi yerden sonra psigolojin alt üst olabilir. Motivasyon daha önemli yeni başlayan için

Technopat Haberler

Geri
Yukarı