1 ayda 1600 TL kazanmak nasıl?

Böyle yaşamak doğru değil. Kendine arkadaş edinmeye bak. İnsanlara güven olmayacağı doğru ama şunu unutma sende o insanlardan birisin bir başka kimseden bir farkın yok. Böyle hayat yaşayarak erken yaşta her türde hastalığa kapılma riskin var. Şuan sana hayat bu şekilde yaşayarak mutlu geliyor olabilir ama her yaşın belli istekleri oluyor 20 yaşlarından sonra gezmek arkadaşlarınla eğlenmek isteyeceksin yapamadığında ise büyük stres yaparsın. Benzer hataları yapmış bir kişi olarak (yaşım 27) daha sonra çok pişman olursun benden demesi.

:D 16 yaşında dışarıda eğlenen bir çocuğun aklı benimkiyle bir olabilir mi sence. Ben en azından doğruyu görmüşüm o çocuk saf saf etrafta dolanıyor. Ahir zamanda insanlar çok değişti ben dışarıda doğru düzgün bir insan olduğunu düşünmediğim için kendimi kapattım.

İnsanların değiştiğini hepimiz biliyoruz ama sırf evde oturarak hiç sosyalleşmeyerek ileride nasıl bir hayat kurmayı planlıyorsun? Allah uzun ömürler versin ama ailen bir gün bu dünyadan gidecek ondan sonrası için planın var mı?

Hocam iyi güzel para kazanıyorsunuz, bir şeyler yapmaya çalışıyorsunuz. Bu gayet güzel bir şey. Ancak burada konu açmanızın sebebi bence kesinlikle soru sormak falan değil. Sadece egonuzu tatmin etmeye çalışıyorsunuz.
Forumda yaptığınız bir editi gösteriyorsunuz "kötü olmuş" diyenleri eleştirmeye başlıyorsunuz. Her şeyi geçtim çok fazla kibirlisiniz. Kendinizi herkesten daha üstün gördüğünüz için yaşıtlarınıza laf atıyorsunuz. Ha bir de siz olgun falan değilsiniz. 16 yaşındaki bir bireyin 25 yaşındaki bir kızı sevmesi olgunluk belirtisi değil yoksulluk belirtisidir. Sizin yaşınızda olan ancak sizden kat kat olgun olan birçok insan tanıyorum. Dışarıda çalışanlar ve gezenler saf, evde sabaha kadar oturup "freelancer" çalışan kişi olgun oluyormuş deyişinize göre. Size tavsiyem sokağa çıkıp medeniyeti tanımanız ve incelemeniz. Hastalığınız falan yok sadece güneşten mahrumsunuz o kadar.
Eğer çok istiyorsanız: 1600 TL mükemmel bir para kimse bu devirde bu paraya sahip olamıyor. Keşke bende dışarıda "saf" bir şekilde dolanacağıma evde gece gündüz oturup "olgun" bir şekilde 1600 TL kazansaydım.(!)
İyi Sosyaller.

Böyle yaşamak doğru değil. Kendine arkadaş edinmeye bak. İnsanlara güven olmayacağı doğru ama şunu unutma sende o insanlardan birisin bir başka kimseden bir farkın yok. Böyle hayat yaşayarak erken yaşta her türde hastalığa kapılma riskin var. Şuan sana hayat bu şekilde yaşayarak mutlu geliyor olabilir ama her yaşın belli istekleri oluyor 20 yaşlarından sonra gezmek arkadaşlarınla eğlenmek isteyeceksin yapamadığında ise büyük stres yaparsın. Benzer hataları yapmış bir kişi olarak (yaşım 27) daha sonra çok pişman olursun benden demesi.
Abi dışarıda yapıcak bişey yokki biri ile konuşsam ne kazanacağım bilmiyorumki nasıl bir yol izlemem gerek

Yerinde olsam üniversite kazanmaya uğraşırdım. Üzgünüm hayatın gerçekten kötü ve kendini şartlamışsın biraz rahat hissetmek için. Dünya düşündüğünden çok daha büyük ve aklına gelmeyecek fırsatlar çıkarabilir karşına. Evde bilgisayar başında zamanının öldürerek Photoshop öğreneceğine öğrencilik çağında olan birinin yapması gerektiği gibi dersine çalışıp iyi bir gelecek kurmayı hedeflemen lazım.
üniversite kolay istediğim bölümde kolay zaten şu an kendimi geliştirmek en iyisi.

Ne de olsa stajyerler bile daha yüksek ücret alıyor, öyle bir durumda kendini geliştirmek için çalıştığını söyleseydin sana hiç laf etmezdim. Yarı zamanlı olarak asgari ücretten daha fazlasını kazanabiliyorum ve öğrenciyim ama tabii senin tercihin.
Ben fiziksel yorgunluk isteyen bir meslekte çalışmak istemiyorum. yalnız tek başıma ve kendimi geliştirip ileride daha fazla kazanmayı hedefliyorum amacım bu. dışarıdan para kazanmak istemiyorum

Abi dışarıda yapıcak bişey yokki biri ile konuşsam ne kazanacağım bilmiyorumki nasıl bir yol izlemem gerek

üniversite kolay istediğim bölümde kolay zaten şu an kendimi geliştirmek en iyisi.

Ben fiziksel yorgunluk isteyen bir meslekte çalışmak istemiyorum. yalnız tek başıma ve kendimi geliştirip ileride daha fazla kazanmayı hedefliyorum amacım bu. dışarıdan para kazanmak istemiyorum
Nasıl arkadaş edinileceği hakkında bir fikrin yoksa avantajın olan yaşını kullan ve bir üniversiteye muhakkak gir. İnsanlardan bir şey kazanmak diye bakma bu olaya bir kaç arkadaşın olur oturur derdini anlatırsın sohbet muhabbet eder sağa sola gidersin kafan dağılır en kötü. Dünyanın en iyi insanı da çıksa karşına sana karşı hatası olur senin beğenmediğin tavırları olur bu normal her insan huy olarak farklıdır. Sen karşında ki kişiyi ne kadar sevdiğine onunla konuşmak arkadaşlık yapmak istediğini bakarak bu tavırları görmezden gelmek, alışmak zorundasın. Hem sevgili hem arkadaşlık ilişkileri böyle ilerler. Kimse senin istediğin gibi biri değildir. Senin kafa yapına en uygun kişilerle yola devam edersin zaten. Ayrıca ihanete uğramak vb. şeylerden korkma bu seni günü geldiğinde üzebilir ama kendini geliştirirsin. Hayat tecrübesi önemlidir.

Yabancı dil biliyor musun?
hayır

Nasıl arkadaş edinileceği hakkında bir fikrin yoksa avantajın olan yaşını kullan ve bir üniversiteye muhakkak gir. İnsanlardan bir şey kazanmak diye bakma bu olaya bir kaç arkadaşın olur oturur derdini anlatırsın sohbet muhabbet eder sağa sola gidersin kafan dağılır en kötü. Dünyanın en iyi insanı da çıksa karşına sana karşı hatası olur senin beğenmediğin tavırları olur bu normal her insan huy olarak farklıdır. Sen karşında ki kişiyi ne kadar sevdiğine onunla konuşmak arkadaşlık yapmak istediğini bakarak bu tavırları görmezden gelmek, alışmak zorundasın. Hem sevgili hem arkadaşlık ilişkileri böyle ilerler. Kimse senin istediğin gibi biri değildir. Senin kafa yapına en uygun kişilerle yola devam edersin zaten. Ayrıca ihanete uğramak vb. şeylerden korkma bu seni günü geldiğinde üzebilir ama kendini geliştirirsin. Hayat tecrübesi önemlidir.
evet mantıklı

Technopat Haberler

Geri
Yukarı