1 ayda 2 yıllık üniversite kazanılabilir mi?

Daha da kısa sürede, 165 dakikada kazanılabilir.
Hangi okul olduğunu söylemediğinizde durum bu. Kaldı ki en iyisini bile kazanmak çocuk oyuncağı.

YÖK Atlas abimiz 2021 yılında önlisans programına yerleşen en iyi kişinin sıralamasının 77.718 olduğunu söylüyor.

Bu soruyu 6 ay varken "6 ayda üni kazanabilir miyim" şeklinde, 5 ay kalınca "5 ayda nasıl üni kazanırım" şeklinde devam ettirdiniz ve bu 1 aya kadar indi. Zor hocam.

Çok demişsiniz daha az sürede de yapılabilir.
En iyisi için her Türk vatandaşının yapabileceği süre şeklinde düşündüm. Sınava girip 165 dakikada en iyi önlisans bölümünü kazanamayan kişi hayatı sorgulasın.

Burayı kazanıp kazanmayacağınızı mı soruyorsunuz gerçekten?
Kabaca 16 kere kazanabilirdim burayı. Hem de 135 dakika kullanarak. Hem de 1 ay çalışmadan.
Sizin yapamamanız için bir sebep yok. Ama muhtemeen yapamayacaksınız. Böyle konu açıp bir yer kazanana denk gelmedim daha. Kendinizden şüphe duymayı geçtim, en ufak güveniniz yok. Çabanız da yok. Yalan söylüyorsunuz. 1 ay çalışmayacaksınız. Hiç çalışmayacaksınız.

1651333740078.png

Burayı kazanıp kazanmayacağınızı mı soruyorsunuz gerçekten?
Kabaca 16 kere kazanabilirdim burayı. Hem de 135 dakika kullanarak. Hem de 1 ay çalışmadan.
Sizin yapamamanız için bir sebep yok. Ama muhtemeen yapamayacaksınız. Böyle konu açıp bir yer kazanana denk gelmedim daha. Kendinizden şüphe duymayı geçtim, en ufak güveniniz yok. Çabanız da yok. Yalan söylüyorsunuz. 1 ay çalışmayacaksınız. Hiç çalışmayacaksınız.

Eki Görüntüle 1374417
Sorgulamak için açtım konuyu ve evet kendime gram güvenim yok haklısınız haklıda çıkacaksınız 1 ay sonra komple. Denemelerimde netlerim aşırı derecede düşük.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı