Çözüldü 1 ayda 7.5 kilo vermek sağlıklı mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
18
Selam arkadaşlar, geçenki konumda 1 ayda kaç kilo veririm diye sormuştum. 1 ay oldu ve ölçüldüğüm de 7.5 kilo verdiğimi gördüm. Spordaki ilk ayımdı bu.

Spor rutinim:
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, 3 sivri biber, yarım domates, salatalık, şekersız acı kahve.

Bir buçuk saat sonra spora yürüyorum 30 dakika, 5 dakika bisiklet, 5 dakika koşu bandı yapıp ağırlıklı antreman yapıyorum. Son olarak 20 dakika koşu, 20 dakika bisiklet yapıp çıkıyorum ve eve tekrar 30 dakika yürüyorum. Günde 3 litre su içiyorum, bazen daha fazla. Salata ve yanında sebze yemeği acı biber, ayran, buna benzer şeyler yiyorum.

7.5 kilo verdim böyle. Nasıl sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Çok güzel. Zaten sporla vereceğin kilo bellidir. Spor ile fazla kilo veremezsin ama beslenmeni değiştirirsen acayip kilo verirsin. Örnek vermek gerekirse günde 3000 kalori alıyorsundur ama beslenmeni değiştirip günde 1500 kalori limiti koyarsan spordan kat kat fazla kilo verirsin. Kısaca beslenme düzeni kilo verme teriminin %75'ini oluşturuyor.
Çok güzel. Zaten sporla vereceğin kilo bellidir. Spor ile fazla kilo veremezsin ama beslenmeni değiştirirsen acayip kilo verirsin. Örnek vermek gerekirse günde 3000 kalori alıyorsundur ama beslenmeni değiştirip günde 1500 kalori limiti koyarsan spordan kat kat fazla kilo verirsin. Kısaca beslenme düzeni kilo verme teriminin %75'ini oluşturuyor.

Son düzenleme:
Çözüm
Gayet güzel ancak sakın ağırlık ile antrenman yapmayı ihmal etmeyin, kas yapmayarak verirseniz deri sarkması, deride çatlamalar yaşarsınız. Bu şekilde devam edin gayet güzel bence.

Yok hocam asla ihmal etmem. Isınmadan sonra 9 haraketim var gögüs hariç hepsi 4 set 12 tekrar, Gögüs 4 set 20 tekrar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı