1 ayda YKS'de ne kadar net artırabilirim?

Umarım artar ya. Ailem çok kızıyor derslerim çok kötü olduğu için.
Hocam ummak ile alakalı değil çalışmakla alakalı. 2018'den itibaren bütün çıkmış soruları Türkçe çıkartın. Her gün bir yılı bir saat ayırarak çözün (Tüm sorulsrı okumaya çalışın). Youtube'da TYT ve AYT matematik konu anlatımları var. İkisi yaklaşık toplam 150 video ediyor, iyi bildiğiniz ve asla yapamayacağını düşündüğünüz konu videolarını atlamalısınız o kadar vakit kalmadı Her video yaklaşık 1 saat. 1,25x'de her gün 6-7 video, dizi izler gibi izlemelisiniz. Yani 2 günde bir konu falan yapıyor konu bitince 4-5 test. Bütün konular bitince tekrar kampları var çok kısalar bir de onları izleyip tekrar edin. Sadece soru çözmek için 14 gün bırakırsanız çok iyi olur yani bunları 20 günde yapmaya çalışın.

MF'ci misiniz? eğer öyleyseniz fen tavsiyesi de verebilirim. İmkansız bir kamp gibi gözüküyor farkındayım ama ruhunuzu teslim edip 1 ay çalışırsanız değişimi hissedersiniz.

Hocam ummak ile alakalı değil çalışmakla alakalı. 2018'den itibaren bütün çıkmış soruları Türkçe çıkartın. Her gün bir yılı bir saat ayırarak çözün (Tüm sorulsrı okumaya çalışın). Youtube'da TYT ve AYT matematik konu anlatımları var. İkisi yaklaşık toplam 150 video ediyor, iyi bildiğiniz ve asla yapamayacağını düşündüğünüz konu videolarını atlamalısınız o kadar vakit kalmadı Her video yaklaşık 1 saat. 1,25x'de her gün 6-7 video, dizi izler gibi izlemelisiniz. Yani 2 günde bir konu falan yapıyor konu bitince 4-5 test. Bütün konular bitince tekrar kampları var çok kısalar bir de onları izleyip tekrar edin. Sadece soru çözmek için 14 gün bırakırsanız çok iyi olur yani bunları 20 günde yapmaya çalışın.

MF'ci misiniz? eğer öyleyseniz fen tavsiyesi de verebilirim. İmkansız bir kamp gibi gözüküyor farkındayım ama ruhunuzu teslim edip 1 ay çalışırsanız değişimi hissedersiniz.
Yok hocam MF'ci değilim ama yine de MF de ilk 500k istiyorum.

Aslında tek bir derse odaklanarak daha iyi bir sonuç yapılabilir. Ben de yeni başladım tm 390-410k arası bir sonuç istiyorum yapabileceğimden emin miyim bilmiyorum ama hedefim tamamen edebiyat ve ayt tarih üzerine yoğunlaşmak oldu. Bu konuda yardımcı olursanız bana sevinirim. Bence paragrafı asla salma, edebiyat için de divan ve milli edebiyatı güzelce pekiştirebilirsin. Edebiyatta 2 soru fazla yapsan bile seni bayağı bir öne atıyor. Umarım yapar kurtuluruz. Fen netlerin ne durumda? Matematikten yapamadığın soruları belki 2-3 netle Fen çözerek kapatabilirsin.

55 - 65 arası TYT ve 40 ile 50 arası AYT netleriyle 100 ile 150K arası yaparsın eğer TM isen. Ancak bu son 1 ay hiç dışarı çıkmayıp evde saatlerce ders çalışman lazım. Az uyuyacaksın, biraz fedakarlık yapman lazım. Ben şu an öyleyim. Hızlandırılmış kampları hemen bitirip ve özellikle AYT'yi iyice hızlıca anlayarak ve soruları çözerek hemen bitirebilirsin. AYT konuların bittiği an direk günlük seri AYT genel denemelerine geçebilirsin. Geçen sene mezuna kaldığımda yine böyle kendimi bile bile sıkıştıracağımı biliyordum çünkü nedense hep sıkışınca çok iyi çalışıyorum. Benim hedefim şu an 80 ile 120k arası gelse yeter.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı