1 aydır spora giden biri için program

Efefede

Decapat
Daha fazla  
Tam dün 1 ay oldu oradaki adamlarla daha önceden konuştuk bana dedi ki yarın gel öğreteyim. Dün gittim bana tek dediği bir gün üst vücut bir gün alt vücut çalışacaksın bende ilk defa spora gittiğim için fazla bir şey bilmiyorum bugün bacak çalışacağım ama nasıl yapılacağını anlamadım bana detaylı olarak anlatıp tutorial videolarını gönderebilecek birisi var mı?

Dostum biraz daha açabilir misin PPL'nin ne olduğunu.

Push pull legs yani kısaca şöyle açıklayayım.

Pazartesi- üst bölgeyi çalışırsın yani göğüs, triceps ve omuz ve hareketlerin itme üzerine olur.
Salı- yine üst bölgeyi çalışırsın ama bu sefer itme değil çekme üzerine olur sırt ve biceps çalışırsın.
Çarşamba-bu sefer alt bölgeyi yani bacakları çalıştırırsın.

Bu programı kendine göre ayarlayıp haftada 6 gün gidebilirsin. 1 günde off day dinlenme günü yani.

Push pull legs yani kısaca şöyle açıklayayım.

Pazartesi- üst bölgeyi çalışırsın yani göğüs, triceps ve omuz ve hareketlerin itme üzerine olur.
Salı- yine üst bölgeyi çalışırsın ama bu sefer itme değil çekme üzerine olur sırt ve biceps çalışırsın.
Çarşamba-bu sefer alt bölgeyi yani bacakları çalıştırırsın.

Bu programı kendine göre ayarlayıp haftada 6 gün gidebilirsin. 1 günde off day dinlenme günü yani.

Tamam dostum hangi hareketin hangi bölgeyi çalıştırdığını da araştırayım sağ ol yardımın için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı