1 aylık beIN Connect üyeliği satın alınabiliyor mu?

burwak58

Hectopat
Daha fazla  
4 arkadaş, 1 Aralık'ta olan Fenerbahçe - Galatasaray derbisini izleyeceğiz. Herhangi bir cafeye bir ton para vermektense 1 aylık beIN Connect üyeliği almayı düşünüyoruz. Aylık ödemeyi alıp iptal edebiliyor muyuz yoksa tahattüt imzalanıyor mu veya 1 aylık abonelik yapılıyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tekte taksit geçiyor olmaları lazım. Eskiden haftalık yada aylık paketler ekstradan oluyordu. Artık doğrudan o şekilde paket yok.

Beinsport'da yok fakat TOD'dan alabilirsin, kişi başı 272.5₺ kafede izlemek isteseniz yiyip içecekle beraber kişi başı 500₺ verirsiniz herhalde.

Adsız.png

Beinsport'da yok fakat Tod'dan alabilirsin, kişi başı 272.5₺ kafede izlemek isteseniz yiyip içecekle beraber kişi başı 500₺ verirsiniz herhalde.

Eki Görüntüle 2610402

Tod mantıklı bir seçenekmiş. Peki canlı yayına göre kaç saniye gecikmeli geliyor bilginiz var mı? Maç izlerken maçkolikten bildirim gelip maçı mahvetmez değil mi :)

Tod mantıklı bir seçenekmiş. Peki canlı yayına göre kaç saniye gecikmeli geliyor bilginiz var mı? Maç izlerken maçkolikten bildirim gelip maçı mahvetmez değil mi :)
Çok bir fark yok diye biliyorum zaten Beinsport's üzerinden veriyor yayını bildiğim kadarıyla kaliteli bir internetiniz varsa donmadan kasmadan gecikmesiz izlersiniz diye düşünüyorum max 1-2 saniye delay olur maçkolik bildirimlerini kapatırsanız fix. 😁

Çok bir fark yok diye biliyorum zaten beinsport's üzerinden veriyor yayını bildiğim kadarıyla kaliteli bir internetiniz varsa donmadan kasmadan gecikmesiz izlersiniz diye düşünüyorum Max 1-2 saniye delay olur maçkolik bildirimlerini kapatırsanız fix. 😁

Eyvallah hocam teşekkürler. Pp'nin kalitesi muhteşem <3

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı