1 Aylık Haksız Ceza

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eleştirilmesi gereken ceza süresi değil, bence 1 aylık ceza iyi olmuş. Böylece bir konuda tartışma yoluna giderken aynı şeyi tekrarlamanın faturasının ne olabileceği öğrenilmiş olduğundan tekrar etmesi zor olur.

Eleştirilmesi gereken şey o ceza şablonu. 3 seçenek var; ya o şablonun şimdiki haline uyulması lazım ya o şablonu elden geçirip ceza tekrarı kurallarını düzenlemek lazım ya da o şablonun ortadan kaldırılıp zaten şu ankinden pek farklı olmayan şekilde inisiyatife göre ceza verilen sistem kullanmak lazım. Zaten inisiyatife göre ceza veriliyorken o şablonun hiçbir gereği yok.

@UBerk @Emre C konumu kilitleyip 17 yaşında diye aşağılamışsınız yazıyorsunuz, bana cevap hakkı tanımıyorsunuz. 17 yaşında diye yazık kafana yazmadım, kendinden 2 yaş küçük birine sen çok küçüksün dediği için yazdım. İnsanları yanlış yönlendirmeyin, karşınızdakine konuyu kilitlemeden önce cevap hakkı tanıyın.

1597942549227.png

1597942598822.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu durumda uyarınızda bir problem yok. Konu ile alakasız bir mesaj yazmışsınız ve uygunsuz üslup kullanmışsınız. 1 ay doğru bir karar olmuş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı