Satılık 1 aylık Xbox Game Pass Ultimate kodu 50 TL

• Konuyu başlatan kaane
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 228
  • Görüntüleme 18.983
Hocam, satış devam ediyor mu? Bir süredir konuya mesaj yazmamışsınız da.

@kaane hocam günlerdir DC üzerinden ulaşmaya çalışıyorum fakat yanıt vermiyorsunuz.
Tekrar Game Pass alacağım fakat bir türlü ulaşamadım size.

Uzun süredir mesaj gönderememe sebebim elimde stok olmaması ve yaklaşık 1 ay boyunca da tedarik edemeyeceğimi bilmem dolayısıyla. Mesaj gönderebilirdim fakat beklentiye sokmak istemedim, aslında elime geçecekti fakat tedarik eden kişi ile bir türlü iletişime geçemedim ve başkasından tedarik etmeye çalıştığımda da minimum 50 kod tedarik edebilirim dedi. Hal böyle olunca da mesaj atmamak daha doğru olur diye düşündüm. Eğer yanlış bir şey yaptıysam çok özür diliyorum. En kısa sürede tekrardan satışı başlatmaya çalışacağım, özür mahiyetinde de 1 ya da 2 kod hediye etmeye çalışacağım.

Hocam merakımdan soruyorum neden 10 lira?

Kodlar tamamen yasal bir şekilde ücretsiz kampanyalardan elde edilerek satışa sunuluyor. Elbette ben tedarik ettiğim için bana tedarik eden kişinin maliyeti yok, benim kodların parasını ödemem maliyet sadece. Maliyetin üzerine de ufak bir kâr ekleyerek insanlara ulaştırıyorum. Olay tamamen insanlara ucuz Game Pass sağlayabilmek istemem.​

İstek attım hocam.

En kısa sürede stok sağlamaya çalışacağım, sağladığım zaman ise geri dönüş yapacağım.

Hocam belirttiğim gibi, en kısa sürede stok sağlamaya çalışacağım. Sağladığım zamanda da geri dönüş mutlaka sağlayacağım.

Kodlar tamamen yasal bir şekilde ücretsiz kampanyalardan elde edilerek satışa sunuluyor. Elbette ben tedarik ettiğim için bana tedarik eden kişinin maliyeti yok, benim kodların parasını ödemem maliyet sadece. Maliyetin üzerine de ufak bir kâr ekleyerek insanlara ulaştırıyorum. Olay tamamen insanlara ucuz Game Pass sağlayabilmek istemem.​
Tahmin etmiştim hocam ama emin olmak istedim açıklamanız için teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:
Hocam merakımdan soruyorum neden 10 lira ?
Uygun fiyata alıp en düşük kâr ile satıyorum. Fiyat güncellemesi oldu/olacak zaten kur artışından dolayı. Yani maliyetimin 2 ya da 3 katına değil de 1.5 en fazla 1.7 katına satıyorum, ki bunu da hesaplayarak fiyat biçiyorum ki 2 katı olmasın.
İstek attım hocam.
Tahmin etmiştim hocam ama emin olmak istedim açıklamanız için teşekkür ediyorum.
@kaane sorun değil hocam.
Keşke bir belirtseydiniz ama problem yok.
Uzun süredir mesaj attıyordum fakat cevap vermiyordunuz bu mesajınız iyi oldu açıkçası.
Stok sorunundan dolayı satış devam etmiyordu, an itibariyle ön sipariş alabilirim. Kaç adet alacağınızı Discord üzerinden lütfen yazın eğer halen almak istiyorsanız.
Discord: kaaniergul#9528

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı