- Makaleler
- 26
Ekran görüntüsü alma diye bir teknoloji var. Hiçbir şey belli olmuyor fotoğraflardan.
%96. SMART verilerine göre.Sağlık durumu kaç?
%96. Smart verilerine göre.
%96. Smart verilerine göre.
Bir sorunu yok ki. Benim diskimin durumu daha kötü ben bu kadar korkmuyorum.Kabullenmekten başka çare bulunmuyor galba.
Sanmıyorum oda diğer programlar gibi SMART'a bakıp belirliyor. Siz veri yazdıkça sağlık azalcak ama bu sorun olduğunu anlamına gelmiyor.Samsung Magician hocam garanti durumuna göre mi sağlığını belirlemekte?
Bir sorunu yok ki. Benim diskimin durumu daha kötü ben bu kadar korkmuyorum.
Sanmıyorum oda diğer programlar gibi Smart'a bakıp belirliyor. Siz veri yazdıkça sağlık azalacak ama bu sorun olduğunu anlamına gelmiyor.
Önemli oln bozuk blokların oluşup oluşmaması.
Avaliable spare 100'ün altına düşerse bozuk bloklar oluşmaya başlamış diyebiliriz. Birkaç tane varsa sorun olmaz.
Bir sorunu yok ki. Benim diskimin durumu daha kötü ben bu kadar korkmuyorum.
Sanmıyorum oda diğer programlar gibi Smart'a bakıp belirliyor. Siz veri yazdıkça sağlık azalacak ama bu sorun olduğunu anlamına gelmiyor.
Önemli oln bozuk blokların oluşup oluşmaması.
Avaliable spare 100'ün altına düşerse bozuk bloklar oluşmaya başlamış diyebiliriz. Birkaç tane varsa sorun olmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.