Hiç RTX 3090 sistem isteyen olmamış, ekonomi hayalleri bile küçültüyo.
Zaten var bende.Hiç RTX 3090 sistem isteyen olmamış, ekonomi hayalleri bile küçültüyo.
Her zaman sağlıklı kalan, ölmeyen ve darbelere karşı tamamen korumaya sahip bir vücut isterdim. Mesela vücudum ikiye bölünecek ama ben tekrardan eski halime dönebileceğim. Ölümsüz de olduğumdan uzun vadeli yatırımlarla ilgilenebilirdim. Yaşamdan sıkıldığım zaman da kendimi boğarak öldürürdüm.
Kendini boğamazsın.Her zaman sağlıklı kalan, ölmeyen ve darbelere karşı tamamen korumaya sahip bir vücut isterdim. Mesela vücudum ikiye bölünecek ama ben tekrardan eski halime dönebileceğim. Ölümsüz de olduğumdan uzun vadeli yatırımlarla ilgilenebilirdim. Yaşamdan sıkıldığım zaman da kendimi boğarak öldürürdüm.
Yaşlanmayan ve hastalanmayan bir bedene sahibim. Ayrıca darbelere karşı da dayanıklıyım. Ama vücuduma oksijen girmezse sonunda ölmez miyim? Darbe sayılmaz bence.Ölümsüzsün ya hani kardeşim? Nasıl boğulacaksın.
Ölmezsin hücrelerin oksijensiz kendini yenileyip durur. Biz neyi tartışıyoruz ya?Yaşlanmayan ve hastalanmayan bir bedene sahibim. Ayrıca darbelere karşı da dayanıklıyım. Ama vücuduma oksijen girmezse sonunda ölmez miyim? Darbe sayılmaz bence.
Hocam ben de bilmiyorum.Biz neyi tartışıyoruz ya?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.