1. dönem sınav yapılmalı mı?

Bize 4 Kasım dendi ama hiçbir şekilde bir açıklama yok. Büyük ihtimal 30 Kasım'dan sonra olacak söylentisi var. Daha hangi sınavın hangi gün yapılacağı nasıl olacağı vs. hiçbir bilgi yok. Ki bence sınav yapılmamalı.
Bize Kasım'ın 2. haftası olacağı dendi.

Bende 9'a geçtim. Uzaktan eğitim çok sıkıntılı dediklerinize katılıyorum.
Bir de hocalarımız donuyor. Fizik gibi önemli derste hoca 5 6 kere dersten kopuyor düşünebiliyor musunuz ? Çok üzücü.

Bize 4 Kasım dendi ama hiçbir şekilde bir açıklama yok. Büyük ihtimal 30 Kasım'dan sonra olacak söylentisi var. Daha hangi sınavın hangi gün yapılacağı nasıl olacağı vs. hiçbir bilgi yok. Ki bence sınav yapılmamalı.

Bize de Ekim'in 20'sinde denildi ama sınav bile olmadık.

Benim düşüncem : Hayır asla yapılmamalı, okula gittiğimizde mesela Karantina döneminden önce 6. sınıfa giden bir çocuk. O konuları her nekadar canlı dersten öğrense de, 7. Sınıfa geçtiği için, Konuları tam olarak öğrenememiş oluyor. Önce Hızlı şekilde, 6. sınıf konuları bitirilsin. Sonra 6. sınıf konularında Bir Sınav gibi şey yapılsın. Ardından da 7. sınıfa geçilsin, Fakat tek fark, 6. sınıfın kalan konusu 5 ay ise, bu 5 ayda yapılacak eğitimi 1.5 ay gibi hızlı süreçte öğretmeleri lazım.

Maadem yapacaklar knuları yavaş yavaş anlatsınlar boş dersleri atsınlar ne lazım bana beden müzik peygamber hayatı sınavı. Matematik, edebiyat, fizik, kimya, biyoloji, coğrafya, İngilizce, Almanca bu kadar gerisine ne gerek var? 1 ayda 7 konudan ne anlayabilirim matematikte şaka gibi ya.

Bir de hocalarımız donuyor. Fizik gibi önemli derste hoca 5 6 kere dersten kopuyor düşünebiliyor musunuz? Çok üzücü.

Bizim fizikçi 2 derste 2 soru zor çözüyor. Üstüne bir de yazılı zor olacak deyip duruyor. 60 yaşında hala fizik anlatıyor adam delireceğim.

Bizim fizikçi 2 derste 2 soru zor çözüyor. Üstüne bir de yazılı zor olacak deyip duruyor. 60 yaşında hala fizik anlatıyor adam delireceğim.
Hocam güldüm, sonra da üzüldüm ya. Bizimki de yaşlı ama diyecek bir şey yok. Sadece internetleri kötü ve dersten bir şey anlamıyoruz. Çok kaygılıyım maalesef. Ailemi üzmek istemiyorum.

Maadem yapacaklar knuları yavaş yavaş anlatsınlar boş dersleri atsınlar ne lazım bana beden müzik peygamber hayatı sınavı. Matematik, edebiyat, fizik, kimya, biyoloji, coğrafya, İngilizce, Almanca bu kadar gerisine ne gerek var? 1 ayda 7 konudan ne anlayabilirim matematikte şaka gibi ya.

Bencede

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı