Windows_Efe
Picopat
Yapılmamalı,ama tabiki bizim aşırı duyarlı online derste dünya ikincisi milli eğitim bakanlığımız yapacak.
Bize Kasım'ın 2. haftası olacağı dendi.Bize 4 Kasım dendi ama hiçbir şekilde bir açıklama yok. Büyük ihtimal 30 Kasım'dan sonra olacak söylentisi var. Daha hangi sınavın hangi gün yapılacağı nasıl olacağı vs. hiçbir bilgi yok. Ki bence sınav yapılmamalı.
Bir de hocalarımız donuyor. Fizik gibi önemli derste hoca 5 6 kere dersten kopuyor düşünebiliyor musunuz ? Çok üzücü.Bende 9'a geçtim. Uzaktan eğitim çok sıkıntılı dediklerinize katılıyorum.
Bize 4 Kasım dendi ama hiçbir şekilde bir açıklama yok. Büyük ihtimal 30 Kasım'dan sonra olacak söylentisi var. Daha hangi sınavın hangi gün yapılacağı nasıl olacağı vs. hiçbir bilgi yok. Ki bence sınav yapılmamalı.
Bir de hocalarımız donuyor. Fizik gibi önemli derste hoca 5 6 kere dersten kopuyor düşünebiliyor musunuz? Çok üzücü.
Hocam güldüm, sonra da üzüldüm ya. Bizimki de yaşlı ama diyecek bir şey yok. Sadece internetleri kötü ve dersten bir şey anlamıyoruz. Çok kaygılıyım maalesef. Ailemi üzmek istemiyorum.Bizim fizikçi 2 derste 2 soru zor çözüyor. Üstüne bir de yazılı zor olacak deyip duruyor. 60 yaşında hala fizik anlatıyor adam delireceğim.
Maadem yapacaklar knuları yavaş yavaş anlatsınlar boş dersleri atsınlar ne lazım bana beden müzik peygamber hayatı sınavı. Matematik, edebiyat, fizik, kimya, biyoloji, coğrafya, İngilizce, Almanca bu kadar gerisine ne gerek var? 1 ayda 7 konudan ne anlayabilirim matematikte şaka gibi ya.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.