1. dönem sınav yapılmalı mı?

Yapılmamalı,ama tabiki bizim aşırı duyarlı online derste dünya ikincisi milli eğitim bakanlığımız yapacak.

Bize Kasım'ın 2. haftası olacağı dendi.

Benim düşüncem : Hayır asla yapılmamalı, okula gittiğimizde mesela Karantina döneminden önce 6. sınıfa giden bir çocuk. O konuları her nekadar canlı dersten öğrense de, 7. Sınıfa geçtiği için, Konuları tam olarak öğrenememiş oluyor. Önce Hızlı şekilde, 6. sınıf konuları bitirilsin. Sonra 6. sınıf konularında Bir Sınav gibi şey yapılsın. Ardından da 7. sınıfa geçilsin, Fakat tek fark, 6. sınıfın kalan konusu 5 ay ise, bu 5 ayda yapılacak eğitimi 1.5 ay gibi hızlı süreçte öğretmeleri lazım.

Maadem yapacaklar knuları yavaş yavaş anlatsınlar boş dersleri atsınlar ne lazım bana beden müzik peygamber hayatı sınavı. Matematik, edebiyat, fizik, kimya, biyoloji, coğrafya, İngilizce, Almanca bu kadar gerisine ne gerek var? 1 ayda 7 konudan ne anlayabilirim matematikte şaka gibi ya.

Bizim fizikçi 2 derste 2 soru zor çözüyor. Üstüne bir de yazılı zor olacak deyip duruyor. 60 yaşında hala fizik anlatıyor adam delireceğim.
Hocam güldüm, sonra da üzüldüm ya. Bizimki de yaşlı ama diyecek bir şey yok. Sadece internetleri kötü ve dersten bir şey anlamıyoruz. Çok kaygılıyım maalesef. Ailemi üzmek istemiyorum.

Bencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…