1 dolar 30 TL oldu

10 gün kadar gecikti yıl sonu geçer diye düşünüyordum. Genelde böyle bir eşiği geçince bir süre bayır aşağı gider hızlıca 32-33'ü görür diye tahmin ediyorum. (Yatırımcı falan değilim düz vatandaş olarak tahminim bu )

En azından müşterilere teklif raporu oluştururken hesaplaması kolay olacak. Bu şekilde yaklaşayım da konuya kendimi kandırayım.

Asgari ücret 7-8 dolar erimişti haberi yapıldığından beri. Bugün 9-10'a çıkmıştır.

Önceki cuma günü kırtasiyeye gittim, bu forumda açılan "0.5 kalem iyi midir" başlıkları aklıma geldi, baktım fiyatlara, 190 TL yazıyor bir uçlu kalem - inanamadım. Dükkan sahibine sordum "1-1.5 hafta içinde 50TL+ civarı zam bekliyoruz abi" dedi.

Üretim sistemini aç gözlülük için satarsan yurtdışına... alışırsa tembelliğe insanlar...
<sok>kabak_kafali_ohh.wav</sok>

Hedef 2023' dü bu hale geldik, Hedef 2053 diyorlar bu sefer venezuella' ya döneriz gibime geliyor.

2023 hedefimize ulaştık, hatta geçtik bile 2024'teyiz hatırlatırım. 2053'e de Allah ömür verirse ulaşırız ulaşamayız diyenler dış güçlerin maşalarıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…