Alikaplan801
Decipat
- Makaleler
- 7
Artık kafayı yemek üzereyim. Halen bir hamle yok!

İnsanlardan ziyade büyük şirketler önemli. Büyük şirketler servetlerini Euro ve altın üzerinde tutuyorlar. Senin dediğinin olabilmesi için Türkiyenin güven vermesi lazım.Arkadaşlar sizden bir ricam var. Yastık altı dövizlerinizi lütfen ama lütfen bankalara yatırın. Birşey ne kadar az sa değeri pahalı ne kadar çoksa değeri ucuz olur o mantık buradada geçerli benim 126 dolarım 100 eurom vardı gittim yatırdım. Lütfen sizde yatırın. Birlikten kuvvet doğar.
Sen ciddi misin? Ekonomi yok ki ortada yanlışı sen yapmışsın burada.tavsiyem git tekrar al. Ülkede üretim olmadan dediğin zor.
Ben gülmedim. Dediğin şey için Türkiye'ye güvenin olması lazım. Bizim bozdurduğumuz 3-5 doların hiçbir faydası olmaz ve zararlı çıkarız. Tabii bilmemen normal gülmüyorum dostum.Bence mesajımda gülünç atılcakda birşey yok eğer daha iyi bir fikrin varsa söyle onu yapalım?
...
Düzenleme: Şu anda 9,97.

Ben gülmedim. Dediğin şey için Türkiye'ye güvenin olması lazım. Bizim bozdurduğumuz 3-5 doların hiçbir faydası olmaz ve zararlı çıkarız. Tabii bilmemen normal gülmüyorum dostum.
Bence Jackson Storm.Beyler bu Euro Lightning McQueen olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.