1 evde 2 farklı ISS için hat çekmek

Türknet tam bir çöp forumlarda yazıldığı kadar vardır 4-5 gündür evraklar onlara ulaşıcakmışmış :) Ulaşmış olabilir işlem sırasındadır diye dalga geçiyorlar sitelerinde ''Belgeleriniz bize ulaştığında hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.'' yazıyor, Müşteri temsilcisine kargom nerde dediğimde önceden hala İzmir'de dendi bugün birdaha arıyorum kargo takip no verin ulaşmış mı ben takip edeyim burdan diyorum ben görüntüleyemiyorum diyor.

Neye dayanarak çöp ? Tamam herkesi memnun etmeleri beklenemez ama bende yeni geçtim.

10 yıllık TürkTelekom abonesiyim. Bu fiyata bu hizmeti bana vermediler bende TurkNet'e geçiş yaptım.

Evraklarımı kargo ile gönderdim. Evraklarım cuma günü ellerine ulaştı, cumartesi onay için aradılar ardından pazartesi sabah kullanmaya başladım.

Yani 4 günde benim işlemlerim tamamlanmış oldu.

Şuan bir sorun yaşamıyorum, umarım ileridede yaşamam.
 
Dün akşam CSGO oynadım 70 i geçmedi. (WiFi olarak ve +5 cihaz daha bağlı halde ama indirme yoktu belki diğerleri sosyal medya vs.)

Genel olarak 65-70 arasıydı diyebilirim, takip ettim bende değerleri. Türk telekomda 70-75 di ama hız olarak TurkNetin bir düşüğü paketteydim.

(VDSL)
Bende önceden superonline adsl vardı lolde 47 sabit bir ping alıyordum cs go da ise 55-70 arası gidip geliyordu.Turknet'e geçince loldeki ping 67 oldu cs goda ise minimum 86 ping alıyorum.Turknetin hız konusunda iyi olduğunu söyleyebilirim ama online oyun oynayanlara tavsiye etmiyorum.
 
Aynen altyapı tamamen şans işi. Santrale çok yakınım ordan yırtıyorum yoksa internet ölü olurdu. Telekomdaki ekiple konuşmuştum bakır kabloların önceden telefon için kullanılan kablolar olduğu ve baya eski olduğunu söylemişti. Bina içi eklemeli kabloyu saymıyorum bile. Ben bina içi olan kutudan eve direk tek nokta kablo çektirdim. İnternetim şuan iyi fazlasıda olsa iyi olurdu ama şuan tüm ihtiyacımı karşılamakta.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı