1 GB RAM laptopa işletim sistemi önerisi

Arkadaşlar hazır konu açılmışken benim kasa pc var 750Ti 8gb ram ve i5 670 özellikleri bunlar Windows 10 kullanıyordum hazır konu açılmışken linux buna kurayım mı ? Ve çift işletim sistemi ne işe yarıyor ?

Arkadaşlar hazır konu açılmışken benim kasa pc var 750Ti 8gb ram ve i5 670 özellikleri bunlar Windows 10 kullanıyordum hazır konu açılmışken linux buna kurayım mı ? Ve çift işletim sistemi ne işe yarıyor ?
Çift isletim sistemi bir işe yaramıyor yani iki tane kurulu oluyor sisteminde istediğini kullanıyorsun hem oyun oynayan birisi isen linuxun windows kadar desteği yok linux genelde düşük sistemler ofis normal kullanım için tavsiye ediliyor.

Çift isletim sistemi bir işe yaramıyor yani iki tane kurulu oluyor sisteminde istediğini kullanıyorsun hem oyun oynayan birisi isen Linux'un Windows kadar desteği yok Linux genelde düşük sistemler ofis normal kullanım için tavsiye ediliyor.

1GB RAM'li laptop da canlı ders yapıyorum başka bir şey yok.

Kullandığınız programları vs. destekliyorsa deneyebilirsiniz ben Linux konusuna pek hakim değilim bir zamanlar denemek için kullanmıştım sadece.

Benim eskiden kalan bir laptopum var 1 GB RAM'li. İşlemcisini, ekran kartını hatırlamıyorum. Biliyorsunuz ki Windows 7 gelecek güncellemeleri yapmıyor ve benim laptop Windows 10 kaldırmaz. Windows 8 düşündüm, sonra arkadaşım Linux'a bak dedi. Ben de size sorayım dedim. Hangi işletim sistemini seçmeliyim? Windows 8 mi Linux mu? Zerre bilgim yok Linux hakkında. Ne yapmalıyım?

Bence Android at.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı