Lubuntu.
Hocam RUFUS indirin ve USB'ye Lubuntu ISO dosyasını yazın. Ve direk PC'ye takın. Açılışta BOOT seçim tuşu olan F12-F11-F9 tuşlarından birine basın ve USB'yi seçin. Gerisi gelir.USB üzerinden nasıl yapılıyor yahu ?
USB'ye yazdığında deneme seçeneği geliyor kurulum ekranında.USB üzerinden nasıl yapılıyor yahu ?
Çift isletim sistemi bir işe yaramıyor yani iki tane kurulu oluyor sisteminde istediğini kullanıyorsun hem oyun oynayan birisi isen linuxun windows kadar desteği yok linux genelde düşük sistemler ofis normal kullanım için tavsiye ediliyor.Arkadaşlar hazır konu açılmışken benim kasa pc var 750Ti 8gb ram ve i5 670 özellikleri bunlar Windows 10 kullanıyordum hazır konu açılmışken linux buna kurayım mı ? Ve çift işletim sistemi ne işe yarıyor ?
Çift isletim sistemi bir işe yaramıyor yani iki tane kurulu oluyor sisteminde istediğini kullanıyorsun hem oyun oynayan birisi isen Linux'un Windows kadar desteği yok Linux genelde düşük sistemler ofis normal kullanım için tavsiye ediliyor.
Linux sistemleri için EBA'da canlı ders yapabilir misin emin değilim bunu bir araştır.1GB RAM'li laptop da canlı ders yapıyorum başka bir şey yok.
Benim eskiden kalan bir laptopum var 1 GB RAM'li. İşlemcisini, ekran kartını hatırlamıyorum. Biliyorsunuz ki Windows 7 gelecek güncellemeleri yapmıyor ve benim laptop Windows 10 kaldırmaz. Windows 8 düşündüm, sonra arkadaşım Linux'a bak dedi. Ben de size sorayım dedim. Hangi işletim sistemini seçmeliyim? Windows 8 mi Linux mu? Zerre bilgim yok Linux hakkında. Ne yapmalıyım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.