1 GB RAM laptopa işletim sistemi önerisi

Ben bu konuyu gördükten sonra hemen Lubuntu kurdum ve şu an ondan yazıyorum. Şunu söylemeliyim ki görsellik süper, çalışma hızı eski bilgisayarımda çok iyi. En azından günlük kullanımda etki edecek diye varsayıyorum. Firefox ile geldi, ofis programları falan da var harika görünüyor şu anlık.
Not: 2GB RAM, CORE 2 DUO 5870 2.0 ghz kullanıyor. ASUS K50IN :D

Windows 7 Starter veya Windows XP kurulabilir. Daha yeni işletim sistemlerinin bünyesini kaldıramaz diye düşünüyorum.
Ben bu konuyu gördükten sonra hemen Lubuntu kurdum ve şu an ondan yazıyorum. Şunu söylemeliyim ki görsellik süper, çalışma hızı eski bilgisayarımda çok iyi. En azından günlük kullanımda etki edecek diye varsayıyorum. Firefox ile geldi, ofis programları falan da var harika görünüyor şu anlık.
Not: 2GB RAM, CORE 2 DUO 5870 2.0 ghz kullanıyor. ASUS K50IN :D
Kendi adınıza sevindim o halde. Güle güle kullanın.

Ben Lubuntu'yu kurdum tecrübelerim şunlar hız şıklık iş yapmak için tasarlanan ve desteklediği az oyun olsa da mükemmel histi kesinlikle kurun ben kasa PC dede şu an elementary OS kullanıyorum toptan Linux geçtim ama çok oyun oynuyorsanız yanda windowsda kalsın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı