2004 yapımı bir anakart olduğu için marka seçimi yaptı sanırımUyumsuzluk olsa yanmaya gidecek kadar sorun olacağını düşünmüyorum. RAM board'unda kısa devre vari şeyler olmuş olabilir. Sizin sokette kısa devre olmuş olabilir. Pin sayısı uyumlu olmayan sokete zorla büyük RAM takmış olma ihtimaliniz de var tabi. Farklı DDR sistemlerin farklı pin sayıları vardır. RAM'leriniz aynı DDR sistemine mi ait?
Anakartınız ve kullandığınız ramlerin marka ve modellerini paylaşırsanı sonuca daha yakın olabiliriz.2004 yapımı bir anakart olduğu için marka seçimi yaptı sanırım
sanirim 256 mb ligin dd1 1 gb nin dd2 diUyumsuzluk olsa yanmaya gidecek kadar sorun olacağını düşünmüyorum. RAM board'unda kısa devre vari şeyler olmuş olabilir. Sizin sokette kısa devre olmuş olabilir. Pin sayısı uyumlu olmayan sokete zorla büyük RAM takmış olma ihtimaliniz de var tabi. Farklı DDR sistemlerin farklı pin sayıları vardır. RAM'leriniz aynı DDR sistemine mi ait?
Çöpe attım bozulunca markasini hatirlamiyorumAnakartınız ve kullandığınız ramlerin marka ve modellerini paylaşırsanı sonuca daha yakın olabiliriz.
Olabilir bilmiyorum 3 4 sene önce olmuştu bu olay daha toplama konusunda acemi iken anakart veya guc kaynagindada sorun olabilir inan hic fikrim yok bu konudaZamanında 512 MB RAM'in yanına 256 MB RAM ekleme yapmıştım. Siz DDR'si farklı bir RAM'i soketinize takmaya zorlamış olabilirsiniz ya da soketinizde bir sorun olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.