1 GB RAM'li sistem yükseltme

Burhan şan

Hectopat
Daha fazla  
Abi benim bilgisayarımın 1GB DDR 2 RAM'im 1GB 64 bit ekran kartım, intel core 2 duo 1.80GHz işlemcim var. Bu bilgisayarı en düşük fiyata nasıl kurtarırım?

Sistem yükseltilmeye değeceğini düşünmüyorum. Fakat bilgisayar da ne gibi oyunlar oynayacağını falan yazarsan belki. Bu arada sisteminin bileşenlerinin isimlerini belirt. Anakartını özellikle belirt. Herhalde konu yanlış yerde ?

Son düzenleme:
DDR2 devri henüz kapanmış değil, yükseltilebilir bir sistem fakat anakartına bağlı birşey bu tabiki, anakartın ne kadar Ram'i destekliyor, ne tür işlemci pinine sahip bunları bize sunman gerek.İlk olarak ekran kartın değişecek zaten r7 250 alabilirsin yada 240, raminida minimum 2x2 4 gb kingston ram alırsın, anakartını bilmeyerekten tavsiye veriyorum fakat Quad core 2 duo işlemci alırsın ama bir belirt daha iyi tavsiyelerde bulunanlarda olabilir.

DDR2 devri henüz kapanmış değil, yükseltilebilir bir sistem fakat anakartına bağlı birşey bu tabiki, anakartın ne kadar Ram'i destekliyor, ne tür işlemci pinine sahip bunları bize sunman gerek.İlk olarak ekran kartın değişecek zaten r7 250 alabilirsin yada 240, raminida minimum 2x2 4 gb kingston ram alırsın, anakartını bilmeyerekten tavsiye veriyorum fakat Quad core 2 duo işlemci alırsın ama bir belirt daha iyi tavsiyelerde bulunanlarda olabilir.
Eğer anakartı via ise R serisi ekran kartı uymayacak.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı