Sadece beğeni sayım 1224. Ama hanemde 1597 görünüyor.Hiç belli olmaz. Ben de merak ettim. Şu an 20.46, yarın 20.50'de konu kapatılmamış olursa ve başıma bir şey gelmemiş olursa gelip farkı yazacağım. Şu an 8350 beğenim var. Umarım millet beğenilerini geri çekmez
Bu arada bilmeyenler için İnanılmaz, Üzgün ve Kızgın ifadeleri beğeni sayısını artırmıyor. Rahatça konu sahibine kullanabilirsiniz.
"Recep Baltaş" rütbesine geldiğin zaman beğeni sayın yükseliyor.Hocam eğer moderatör iseniz komik ya da komik olmayan bir şey yazın 40 beğeni sadece 1 mesajdan garanti. Günde sadece 5 mesajla 200 beğeni![]()
Hahaha ve Muhteşem ifadeleri de beğeni sayısını artırıyor. Soldaki üçü artırırken sağdaki üçü etki etmiyor.Sadece beğeni sayım 1224. Ama hanemde 1597 görünüyor.
Hocam test için denedim. Yanlış anlamayın hakikaten beğeni sayısı değişmedi.Hahaha ve Muhteşem ifadeleri de beğeni sayısını artırıyor. Soldaki üçü artırırken sağdaki üçü etki etmiyor.
Canım forumdaşım, bu işlerle uğraşacağına biraz matematik çalış istersen. Çünkü burası 1(bir) gün etmiyor.Yarışmayı yarın öğren 12'de başlayacağım ve akşam 12'de bitireceğim.
Ben de sizinki ve konudaki diğer konulara dalga amaçlı atmıyorum, yanlış anlamayın. Gerçekten komiğime gidiyor.Hocam test için denedim. Yanlış anlamayın hakikaten beğeni sayısı değişmedi.
Hiç aram iyi olmadı biliyor musunuz.Canım forumdaşım, bu işlerle uğraşacağına biraz matematik çalış istersen. Çünkü burası 1(bir) gün etmiyo
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.