1 Gün içinde Sosyal'de kaç beğeni alabilirim?

1 gün içinde sosyalde kaç beğeni alabilirim?

• Oy verenlerin toplamı
    74
  • Anket kapandı .
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Verilerin gerçeği yansıtması için konu dışı bölümüne bir şey yazmamanız gerek. Nedeni ise, insanların kahkaha emojisini yerinde değil de alay etmek için kullanması. Bu ekran kartı ile ilgili bir konuda da olabiliyor ama daha az şans var. Mesajınız karşıdaki kullanıcının düşüncesine ters düşerse size kahkaha emojisi koyup alay ediyor. Bu da verileri çarpıtıyor.
Öncesi ve sonrası olarak ekran görüntüsü paylaşacağım. Herkes kendine göre karar verebilir böylece. İsteyen "hahaha" emojisini sayar, isteyen saymaz. Ben sayacağım.

Yarın biri yararlı bir rehber, diğeri ise eğlenceli bir etkinlik olmak üzere 2 konu açacağım. Aklıma yeni bir konu gelirse bu mesajı düzenleyip ekleyeceğim.

İnternet üzerinden para kazanma rehberi yapacağım. Üstelik yaşınız 18'in altında olsa bile verdiğim bilgiler ile para kazanabilirsiniz.

Herkesin katılabileceği bir etkinlik ve tanışma, kaynaşma üzerine bir konu olacak.

Çok kasmadan 100'ün üzerini görebilirsin. Şöyle diyeyim, benim günlük ortalama mesaj sayım 11-12 civarı son 6 ayda ama ortalama beğeni 24-25 kadar. Mesaj rekorum günlük 25-30 civarı ve o da birkaç gün oldu ama o günlerde 100'ün üzerinde beğeni atıldığı oldu.

Ayrıca beğenilere bu kadar takılmayın.

Hit alan, sıradan olmayan konularda komik mesajlar yazıp milleti güldürünce iyi beğeni alıyorsun. Geçen banana cumhuriyeti yazdım, 2 kelime için 15 küsur beğeni gelmişti sanırım. :D

Herkesin ilgisi çekmeyen bazı kategorilerde sadece o kategoriyi takip eden kişiler uğruyor, belli sayıda alıyorsun.

En ironik olan şey ise senden 59 kat fazla beğenim olmasına rağmen aramızda fark olmaması. Bu yüzden takılmayın diyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı