- Makaleler
- 8
Aktif olursan 200'ü, 300'ü geçebilirsin. Denemiştim bir gün, oradan biliyorum. Sen ne kadar yapabilirsin bilmiyorum.
Öncesi ve sonrası olarak ekran görüntüsü paylaşacağım. Herkes kendine göre karar verebilir böylece. İsteyen "hahaha" emojisini sayar, isteyen saymaz. Ben sayacağım.Verilerin gerçeği yansıtması için konu dışı bölümüne bir şey yazmamanız gerek. Nedeni ise, insanların kahkaha emojisini yerinde değil de alay etmek için kullanması. Bu ekran kartı ile ilgili bir konuda da olabiliyor ama daha az şans var. Mesajınız karşıdaki kullanıcının düşüncesine ters düşerse size kahkaha emojisi koyup alay ediyor. Bu da verileri çarpıtıyor.
Yapsa verileri paylaşırdı sanırım. Bir önceki güne ait ifadelere buradan ulaşılabiliyor aslında ama neyse.
Biraz sa Simp toplar kendine.Veya ben kızım diye konu açarsan rahat 20-30 var.
Böyle komik mesajlar yazarak 10 beğeni garanti. Şu an 10 beğeni olmuş.Hocam eğer moderatör iseniz komik ya da komik olmayan bir şey yazın 40 beğeni sadece 1 mesajdan garanti. Günde sadece 5 mesajla 200 beğeni![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.