1 hafta önce alınmış mikrofon iade edilir mi?

KAAN7485

Hectopat
Arkadaşlar mediamarktan QuadCast s aldım. Lakin benim ihtiyaçlarımı pek karşılayamadı. Bu sebeple iade etmek istiyorum. Ürünü alalı bir hafta oldu faturası kutusu vs duruyor iade etmem mümkün müdür? Bilgisi olanlar kısaca yazarsa sevinirim.

Arkadaşlar mediamarktan QuadCast s aldım. Lakin benim ihtiyaçlarımı pek karşılayamadı. Bu sebeple iade etmek istiyorum. Ürünü alalı bir hafta oldu faturası kutusu vs duruyor iade etmem mümkün müdür? Bilgisi olanlar kısaca yazarsa sevinirim.

2 hafta boyunca iade edebiliyorsunuz ürünü fatura konusunda kayıp etseniz bile sorun olmaz diye düşünüyorum eğer tel nonuzu verdiyseniz.

Mediamarkt.com.tr üzerinden satın alınan ürünlerde iade süresi ürünün tarafınıza teslim tarihi itibarıyla MediaMarkt Club üyeliğiyle yapılan alışverişlerde 28 gün, MediaMarkt Club üyeliği olmadan verilen siparişlerde 14 gündür.

Mağazadan satın alınan ürünlerde iade süresi; fatura tarihi itibarıyla MediaMarkt Club üyeliği ile 28 gün, Club üyeliği olmadan 14 gündür. Bu süreler içinde ambalajı açılmış ancak kullanılmamış (vakumlu ve kesilerek açılan ürünlerde geçerli değildir) tekrar satışa uygun ürünlerin faturası ile birlikte iade/değişim işlemi yapılabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı