Merhaba, 2 hafta önce Sinerji bilgisayardan bir klavye aldım jelatini hala üstünde duruyor elime çok büyük geldiği için kullanamıyorum, iade edebilir miyim?
Hocam yanlış biliyorsunuz düzelteyim:Koşulsuz iade hakkı 15 gün sanırsam, destek ile iletişime geçin ürünü incelerler bir sorunu yoksa iade alırlar.
Bu bilgi doğru fakat:Hocam yanlış biliyorsunuz düzelteyim:
Tüketici, 14 gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin cayma hakkına sahip hale gelmektedir.
KAYNAK
![]()
Bunu araştırılması gerek fakat klavyenin bu kategoriye girdiğini zannetmem daha önce ben klavye iadesinde bulunmuştum almışlardı 2 gün sonra fakat 14 gün olmuş kabul etmeyebilirler.Bu bilgi doğru fakat:
CAYMA HAKKI KULLANILAMAYACAK ÜRÜNLER:
21.ALICI’nın isteği veya açıkça kişisel ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanan ve geri gönderilmeye müsait olmayan, iç giyim alt parçaları, mayo ve bikini altları, makyaj malzemeleri, tek kullanımlık ürünler, çabuk bozulma tehlikesi olan veya son kullanma tarihi geçme ihtimali olan mallar, ALICI’ya teslim edilmesinin ardından ALICI tarafından ambalajı açıldığı takdirde iade edilmesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler....
Klavye gibi ürünler bu kategoriye giriyor diye biliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.