Çözüldü 1 haftadır Discord'a giriş yapılamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Senol66

Femtopat
Daha fazla  
Yaklaşık 1 hafta önce GoodbyeDPI ile giriş yaptığım Discord'a 1 haftadır ne yapsam hiçbir şekilde giriş yapamıyorum, her şeyi denedim DNS degıstırdım internete reset attım ama hiçbir şekilde giriş yapmıyor. Yardımcı olur musunuz? Sadece 1.1.1.1 VPN üzerinden deniyorum, öyle oluyor ancak VPN ile giriş yapmak istemiyorum. Opera üzerinden tarayıcan denedım ancak yine aynı sekılde hiçbir sonuç alamıyorum, nasıl çözerim bu sorunu?
Görseldeki hataları alıyorum.
Kullandıgım internet: Netgsm.

Dosya Ekleri

• ds.JPG
    ds.JPG
    8,5 KB · Görüntüleme: 94
  • dsa.png
    dsa.png
    28,8 KB · Görüntüleme: 98
Çözüm
Valla öyle oldu hocam :) :) bende 1 aydır uğraşıyorum senide uğraştırdık ancak tık yok girmiyor. Nasıl dersen hocam müsait zaman yaz yine deneyelim senin discord olsaydı ordan konuşurduk. Ben bluestack vpn üzerinden giriş yapardım.

Ekleme: WARP'ın Wireguard profilini çıkarıp Wiresock'a ekledik, Wiresock'tan Discord'da geçerli olacak şekilde yapılandırdık. Nihayet Discord'a girdi :)
Aklıma gelen çoğu şeyi yaptığını farz ederek DDU ile driver sürümümü düşürüp denemeni önereyim.
Driver sürümü ne alaka anlamadım ustam bana 1 yıldır ortalama guncelleme gelmıyor eger ekran kartını soruyorsan ve ayrıca ben DNS degıstıremıyorum DDU nasıl bir çözüm olacak vede yaklasık 1 2 haftadır giremıyorum öncesınde giriş yapabılıyordum.

Driver sürümü ne alaka anlamadım ustam bana 1 yıldır ortalama guncelleme gelmıyor eger ekran kartını soruyorsan ve ayrıca ben DNS degıstıremıyorum DDU nasıl bir çözüm olacak ve de yaklasık 1 2 haftadır giremıyorum öncesınde giriş yapabılıyordum.

GoodbyeDPI çalışmıyor demişsin, çoğu şeyide yapmışsın. Aklıma bir şey gelmiyor ki hocam ya format derim ya da sürüm düşür derim çözülebiliyor bazen o şekilde. Sana mantıklı gelmiyorsa yapma, ben de düzelir demiyorum ama yapabileceğin başka bir şey varsa buyur yap yani. Söyleyebileceğim pek bir şey yok bilgim olan bir konu değil.

GoodbyeDPI çalışmıyor demişsin, çoğu şeyide yapmışsın. Aklıma bir şey gelmiyor ki hocam ya format derim ya da sürüm düşür derim çözülebiliyor bazen o şekilde. Sana mantıklı gelmiyorsa yapma, ben de düzelir demiyorum ama yapabileceğin başka bir şey varsa buyur yap yani. Söyleyebileceğim pek bir şey yok bilgim olan bir konu değil.

Anladım yardımın için teşekkür ederim usta. Ancak önceki yorumunda DNS her zaman işe yarıyor demişin ya oradan yola çıkarak acaba bir bilgin var mı diye düşünmüştüm işin garibi mobil üzerinden Wi-Fi ile bağlanınca da giriş yapamıyorum formatta bir çözüm olmaz anlayacağın benım kullandıgım ınternette bir kısıtlama getirmiş ve bu kısıtlamanın kalkması ıcın çözüm arıyorum.

Anladım yardımın için teşekkür ederim usta. Ancak önceki yorumunda DNS her zaman işe yarıyor demişin ya oradan yola çıkarak acaba bir bilgin var mı diye düşünmüştüm işin garibi mobil üzerinden Wi-Fi ile bağlanınca da giriş yapamıyorum formatta bir çözüm olmaz anlayacağın benım kullandıgım ınternette bir kısıtlama getirmiş ve bu kısıtlamanın kalkması ıcın çözüm arıyorum.

Ben de mesela Superonline kullandığım için DNS değiştirdiğim zaman belli bir süre sonra bozuluyor. Telefondan giriş yapamadığını belirtmişsin o halde dediğin gibi sağlayıcının kısıtlaması ama bu kısıtlamayı nasıl alabilirsin orası meçhul. Mesela Superonline kullanıyorum bazı sitelere giriş yapmamı bile engelliyorlar, günlük hayatta kullandığımız siteler değil de iş gereği girdiğim sitelerin bazılarını direkt engellemişler ve aşamıyorum yani. Çok sıkıntı bir problem kolay gelsin hocam inşallah çözebilirsin.

Hocam hangi ayarlardan bu görseldeki kısmı değiştirilmeliyiz anlamadım. Bilgisayarda böyle bir ayar yok maalesef.
Telefonda uygulamanın ayarlar kısmında, UI editörün en altında bulunuyor.

Dediğiniz gibi GoodbyeDPI için ben de böyle bir ayar bulamadım internette, ama lazım olabilecek GoodbyeDPI kodlarını içeren bir sayfa buldum GitHub’da:

Bunlar ise ByeDPI uygulamasındaki “What does all of this mean?” bilgilendirmesi kısmındaki kodlar:

Ayrıca VPN kullanmak istemiyorum sadece brower de kullanabılırım çünkü oynamış olduğum Oyunda VPN yasak olduğu için direk ban riskine giriyor. Ancak browser üzerinden de VPN'le Discord açılmıyor sorun orada.
Yine bilgisayarda var mı bilmiyorum ancak telefonda VPN uygulamalarında, herhangi bir uygulamayı hariç tutma ayarı var. Bazıları bunu ücretli şekilde sağlıyor ama.

Yani oynadığınız oyunu, VPN uygulamasında ‘hariç tutulanlar’ kısmına alırsanız, o uygulama tarafından VPN’iniz açık olsa dahi listeye eklediğiniz oyunu etkilemiyor. (Bunu diğer uygulamalar için de yapabiliyorsunuz.)

Ayrıca Telefonla şimdi denedim.(ByeDPI) Wi-Fi üzerinden giriş yapınca yine aynı hata RTC ve hata yok hatası veriyor. Mobil veri üzerinden deneyince sorun yok ama Wi-Fi'den giriş yapamıyorum.
Eğer telefonda VPN sebebiyle ban yedirebilecek bir oyun yoksa, Proton VPN’in mobil sürümünü de kullanabilirsiniz.

Windows, Linux, macOS, Chromebook
Android, iOS

Discord’a gireceğiniz zaman açabilir ve işiniz bittiğinde kapatabilirsiniz. Bağlanması uzun sürmüyor zaten. Widget da var pratik bir şekilde bağlanabilmek için.

Bunları haricinde şu anlık başka bir fikrim yok maalesef. Üzgünüm.

Telefonda uygulamanın ayarlar kısmında, UI editörün en altında bulunuyor.

Dediğiniz gibi GoodbyeDPI için ben de böyle bir ayar bulamadım internette, ama lazım olabilecek GoodbyeDPI kodlarını içeren bir sayfa buldum GitHub'da:

Bunlar ise ByeDPI uygulamasındaki “What does all of this mean?” bilgilendirmesi kısmındaki kodlar:

Yine bilgisayarda var mı bilmiyorum ancak telefonda VPN uygulamalarında, herhangi bir uygulamayı hariç tutma ayarı var. Bazıları bunu ücretli şekilde sağlıyor ama.

Yani oynadığınız oyunu, VPN uygulamasında ‘hariç tutulanlar' kısmına alırsanız, o uygulama tarafından VPN'iniz açık olsa dahi listeye eklediğiniz oyunu etkilemiyor. (Bunu diğer uygulamalar için de yapabiliyorsunuz.)

Eğer telefonda VPN sebebiyle ban yedirebilecek bir oyun yoksa, Proton VPN'in mobil sürümünü de kullanabilirsiniz.

Windows, Linux, macOS, Chromebook
Android, iOS

Discord'a gireceğiniz zaman açabilir ve işiniz bittiğinde kapatabilirsiniz. Bağlanması uzun sürmüyor zaten. Widget da var pratik bir şekilde bağlanabilmek için.

Bunları haricinde şu anlık başka bir fikrim yok maalesef. Üzgünüm.

Ustam çok teşekkür ederim yorumların icin ancak benım için önemlı olan PC üzerinden giriş yapabilmek ve telefonda bir sekılde giriş yapabılıyorum ancak PC'de olmuyor ve ayrıca benım ınternet saglayıcımla alaklaı bır sorun var DNS degısıklıgı yapamıyorum maalesef

@Bal Porsuğu Hocam buradan açtıgım konu var sadece

Yaklaşık 1 hafta önce GoodbyeDPI ile giriş yaptığım Discord'a 1 haftadır ne yapsam hiçbir şekilde giriş yapamıyorum, her şeyi denedim DNS degıstırdım internete reset attım ama hiçbir şekilde giriş yapmıyor. Yardımcı olur musunuz? Sadece 1.1.1.1 VPN üzerinden deniyorum, öyle oluyor ancak VPN ile giriş yapmak istemiyorum. Opera üzerinden tarayıcan denedım ancak yine aynı sekılde hiçbir sonuç alamıyorum, nasıl çözerim bu sorunu?
Görseldeki hataları alıyorum.
Kullandıgım internet: Netgsm.
@Bal Porsuğu

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı