Çözüldü 1 haftadır Discord'a giriş yapılamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Senol66

Femtopat
Daha fazla  
Yaklaşık 1 hafta önce GoodbyeDPI ile giriş yaptığım Discord'a 1 haftadır ne yapsam hiçbir şekilde giriş yapamıyorum, her şeyi denedim DNS degıstırdım internete reset attım ama hiçbir şekilde giriş yapmıyor. Yardımcı olur musunuz? Sadece 1.1.1.1 VPN üzerinden deniyorum, öyle oluyor ancak VPN ile giriş yapmak istemiyorum. Opera üzerinden tarayıcan denedım ancak yine aynı sekılde hiçbir sonuç alamıyorum, nasıl çözerim bu sorunu?
Görseldeki hataları alıyorum.
Kullandıgım internet: Netgsm.

Dosya Ekleri

• ds.JPG
    ds.JPG
    8,5 KB · Görüntüleme: 94
  • dsa.png
    dsa.png
    28,8 KB · Görüntüleme: 98
Çözüm
Valla öyle oldu hocam :) :) bende 1 aydır uğraşıyorum senide uğraştırdık ancak tık yok girmiyor. Nasıl dersen hocam müsait zaman yaz yine deneyelim senin discord olsaydı ordan konuşurduk. Ben bluestack vpn üzerinden giriş yapardım.

Ekleme: WARP'ın Wireguard profilini çıkarıp Wiresock'a ekledik, Wiresock'tan Discord'da geçerli olacak şekilde yapılandırdık. Nihayet Discord'a girdi :)
Evet ustam WARP'dan VPN modunda acılınca kullanabılıyorum ama o zamanda oyunlarda sıkıntı yapıyor senin "Oyunlarda Ping arttırmadan Discord'a girin! WARP Proxy Modu Kullanımı " izledim dedıklerını yaptım ama sonuç olmuyor maalesef

Hocam olur mutlaka o şekilde. Bir yerde yanlış yapıyor olabilirsin ama çözemedim. O zaman WARP'ı Zero Trust ile sadece Discord'da ayarlayabilirsin onun da anlatımı var. Istersen Bir de onu dene.

Hocam olur mutlaka o şekilde. Bir yerde yanlış yapıyor olabilirsin ama çözemedim. O zaman WARP'ı Zero Trust ile sadece Discord'da ayarlayabilirsin onun da anlatımı var. Istersen Bir de onu dene.

1746797139854.png
1746797251299.png

Hocam bunuda yaptım malesef yine olmadı. Ancak fotolardaki gibi vpn üzerinden acıyor.Ayrıca heeseyi pek cok kez tek tek denedım hocam ancak yanlıs yaptıgım bır yer oldugunu dusunmuyorum bırınde olmazsa bırınde olurdu ancak bu sorun hıc bırınde olmuyor. @Bal Porsuğu

Eki Görüntüle 2487322Eki Görüntüle 2487323

Hocam bunuda yaptım malesef yine olmadı. Ancak fotolardaki gibi vpn üzerinden acıyor.Ayrıca heeseyi pek cok kez tek tek denedım hocam ancak yanlıs yaptıgım bır yer oldugunu dusunmuyorum bırınde olmazsa bırınde olurdu ancak bu sorun hıc bırınde olmuyor. @Bal Porsuğu
WARP zero trust'ın epey bir ayarı var hocam onları yaptın mı? Konu çok uzundu çünkü. Bir de android mi kullanıyorsun?

WARP zero trust'ın epey bir ayarı var hocam onları yaptın mı? Konu çok uzundu çünkü. Bir de android mi kullanıyorsun?
Evet hocam senın anlattıgın linkteki herseyı tek tek denedım ve yaptım sonuc böyle.Android kullanıyorum orda da warp ile vpn deneyınce acılıyor ancak bydpı gıbı uygulamalardan DNS degıstırınce olmuyor ayrıca .
Ben pcye bluestack kurdum ordan warp vpn acıp discorda oradan giris yapabılıyorum ancak ordanda ne ekran paylasımı ne ses neden goruntu duzgun calısmıyor.

Evet hocam senın anlattıgın linkteki her şeyı tek tek denedım ve yaptım sonuç böyle. Android kullanıyorum orada da WARP ile VPN deneyınce acılıyor ancak bydpı gıbı uygulamalardan DNS degıstırınce olmuyor ayrıca.
Ben PC'ye BlueStacks kurdum oradan WARP VPN acıp Discord'a oradan giris yapabılıyorum ancak oradanda ne ekran paylasımı ne ses neden goruntu duzgun calısmıyor.

Hocam müsait bir zamanda Android'den bir yöntem göstereceğim video ile o olursa PC'de de olacağını düşünüyorum ona göre ilerleriz.

tamamdır hocam burdan da bana haber edersen mutlu olurum. Tesekkürler+
Şu videodakileri deneyip discord.com roblox.com açılıyor mu bakarsan byedpi işe yarıyor mu yaramıyor mu tam olarak anlarım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu videodakileri deneyip discord.com roblox.com açılıyor mu bakarsan byedpi işe yarıyor mu yaramıyor mu tam olarak anlarım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam dedıklerını yaptım Firefox üzerinde Discord ve Roblox sitelerine giriyor ancak uygulama üzerinden yine aynı sorun RTC Sorunu oluyor. Ayrıca normal Sartlarda web sitelere erişim yapabiliyorum ben zaten ancak uygulamada ve internet üzerinden Discord kullanamıyorum

Hocam dedıklerını yaptım Firefox üzerinde Discord ve Roblox sitelerine giriyor ancak uygulama üzerinden yine aynı sorun RTC Sorunu oluyor. Ayrıca normal Sartlarda web sitelere erişim yapabiliyorum ben zaten ancak uygulamada ve internet üzerinden Discord kullanamıyorum
Tamam bu sadece ByeDPI çalışıyor mu diye anlamak içindi. Çalıştığını anlamış oldum.

Android'de quad9 dns ile byedpi ikilisi işe yaradı, bunun aynısını bilgisayarda yapacağız.

Şimdi bilgisayarda goodbyedpi, Zapret, byedpi, proxifyre, warp vs ne varsa kaldır veya devre dışı bırak, servis olarak yüklediysen servisleri kaldır. Antivirüs varsa devre dışı bırak hatta kaspersky varsa kaldır.

YogaDNS kur, çalıştırınca quad9 dnscrypt seç.
browserleaks.com/dns adresinden DNS kontrolü yap, EdgeUno olarak gözükmesi lazım. Tamamsa devam et.

Aşağıdaki dosyayı indir.

Klasöre çıkar, Discord başlat seçenek 1'i çalıştır, Windows uyarılarına izin ver.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı